До горе
23 мар.

OLYMPÉA FLORA – НОВАТА ИНТЕНЗИВНА ПАРФЮМНА ВОДА ОТ PACO RABANNE

Olympea Flora - Paco Rabanne

Богинята на цветята. Приказно пленяваща. Изключително уверена. Великолепно секси.

Днешната бляскава богиня амазонка знае всичко за силата на цветята. Olympéa Flora улавя енергията си в най-интензивно женственото, възвишено флорално, дълготрайно въплъщение досега на божествения аромат на Paco Rabanne, въплътен от безстрашния супермодел с холандски произход Луна Бийл.

В новия аромат модертен, розов букет съчетава бодлива роза със свежи листенца божур, изразявайки два божествени аспекта на женствеността на OLYMPÉA, опасни цветя, цъфтящи в черно и розово в нейната тайна градина.

Olympea Flora - Paco Rabanne

АРОМАТЪТ. СИЛАТА НА ЦВЕТЯТА.

Бодлива  роза. Сладък  касис. Свеж цвят от божур.

Интензивно женствен и интензивно флорален, Olympéa Flora е проектиран от две млади жени парфюмеристи, Fanny Bal и Nelly Hachem, като „ефервесцентна и вдъхновяваща визия на богинята Olympéa“.

За да изразят свирепостта и мистерията на Богинята на цветята, те са избрали да интерпретират Olympéa като „божествен шипров аромат“, най-елегантното семейство от аромати, смесващо нотки на плодове, цветя и дървесина.

Olympea Flora - Paco RabanneПриказното флорално сърце на Olympéa Flora е свръхдоза от свежи розови рози и божури в пълен цвят, с участието на два звездни розови екстракта.

Rose Essential се добива чрез уникален процес на екстракция на upcycling и съдържа всички ароматни молекули от живи розови листенца, запазвайки аромата на свежия цвят. Rosa Damascena absolute предлага по-богат, по-пикантен профил. Ръчно събраните рози се добиват отговорно в Испарта (Турция).

За да изпъкнат розовите листенца, парфюмеристите са ги поръсили с искрящ розов пипер – хапката му напомня за бодлите на розата.

Възхитителен акорд на сорбе от касис подсилва плодовите тонове на буйния флорален букет. Пищната смес е обвита в гладка, солена ванилия – отличителната нотка на Olympéa.

Кадифено пачули, отговорно добито в Индонезия и повторно дестилирано, за да подобри най-изтънчените си аспекти, отразява свирепата женственост на Богинята на цветята. Дълготрайна следа от мускусно кашмирено дърво добавя нотка елегантност и мистерия.

Естествените съставки на Olympéa Flora се добиват отговорно, което гарантира тяхната устойчивост и проследимост, подкрепя местните общности и насърчава екологичното съзнание. Ароматът е 100% веган и 87% натурален.

 

ФЛАКОНЪТ. ДРЪЗКА КОМБИНАЦИЯ НА ЧЕРНО И РОЗОВО.

В дръзко отклонение от предишните си итерпретации, флаконът на Olympéa Flora се облича в черно, за да разкрие жизнения, розов цвят на аромата.

Формовано цвете от черна орхидея и тропически листа, украсяващи луксозното, тежко, заоблено стъкло на флакона, напомня за вкусната характерна ванилова нотка на Olympéa.

Гланцови черни лаврови крилца обгръщат  флакона, покрит с гладка, лъскава черна капачка с докосване на сияещо злато.

В основата модерна розова светкавица улавя светлината, засилвайки интензивния розов нюанс на аромата. Елегантен, дързък и подходящ за богиня на цветята.

 

Olympea Flora - Paco RabanneКАМПАНИЯТА. CHAMPIONING THE MODERN AMAZON GODDESS.

Новото звездно лице на Olympéa от 2022 г. е повече от супермодел. Луна Бийл, родена в Холандия, е въплъщение на женствеността на Пако Рабан. Решителна, силна и забавна, тя е съвременната Амазонка, роден пионер, който е практикувал мотокрос през целия си живот и има кикбокс сила, с която трябва да се съобразявате.

Облечена в характерната метална рокля на Paco Rabanne и черното кожено яке на модерна амазонка, Луна е начело на кампанията на Olympéa, заедно с по-голям състав от спортисти, в рекламния клип, режисиран от Airton Carmignani, известен още като Tino. Проследявайки връзки с велики спортни легенди от миналото, за да вдъхнови днешните млади легенди, клипът препотвърждава чудесата на човечеството пред лицето на предизвикателството, заедно с уверената, овластяваща песен на базирания в Лос Анджелис рапър Во Уилямс „Greatness“.

История за възвишена сила, кампанията Olympéa на Paco Rabanne защитава всички страстни, силни жени, истински богини, които притежават постиженията си и се гордеят с оставащото си следа пътуване през живота. Всичко е свързано с въплъщението на най-дръзките, най-мощните аспекти на женствеността.

Може да намерите в търговска мрежа в страната и на deliriumexclusive.com