До горе
6 юни

НОВ МЪЖКИ АРОМАТ ОТ CAROLINA HERRERA BAD BOY COBALT

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt

Водата отразява съвременната мъжественост и несломимото мъжко приятелство.

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt

Ако сте в правилната компания, няма невъзможни неща. Мъжката парфюмна вода Carolina Herrera Bad Boy Cobalt е продължение на историята за съвременната мъжественост и възхвалява несломимото мъжко приятелство. Защото в компанията на правилните хора можете да бъдете уверени в себе си.

Богат дървесен аромат със земни нотки

Представена през 2022 г.

В култов флакон с формата на светкавица

          

Съставки на аромата

Пригответе се за ароматно преживяване, изпълнено с контрасти. Първо ще усетите свежестта на розовия пипер и ароматната лавандула. След това на мястото на уводните нотки се появяват цветен, но все пак мъжествен гераниум и синя слива. Накрая идва ред на минералното ухание на трюфели и опушено дъбово дърво и ветивер.

 

Carolina Herrera Bad Boy CobaltИстория на аромата

Мъжкият аромат Carolina Herrera Bad Boy Cobalt е секси, пълен с енергия и пронизан от дива свежест и чувственост. Продължава линията на предшественика си Bad Boy EDT, но този път се представя под формата на още по-елегантна ароматна композиция.

 

Ароматът е тържество на мъжкото приятелство и братство. Централната идея остава съвременната мъжественост с характерната ѝ амбивалентност. Към нея препраща и флаконът. Днес вече култовата светкавица е в кобалтово синьо, което преминава от най-светли до най-тъмни нюанси, с което изразява тази двойнственост от пръв поглед.

 

Може да намерите в магазини:

deliriumexclusive.com

douglas.bg