До горе
1 юли

НОВ ИНТЕНЗИВНО ПРИСТРАСТЯВАЩ ПАРФЮМ

Gaultier Le Beau Le Parfum

Изпепеляващо горещ , съблазнителен и приковаващ всички погледи – новият Le Beau Le Parfum от Gaultier.

Новата парфюмна вода от Жан Пол Готие, Le Beau Le Parfum е дяволска интерпретация, изпълнена с красота и мъжествена дяволитост.

Jean Paul Gaultier създава този парфюм, за да му позволи да се покаже в цялата си красота. Затова златистият лозов лист, който декорира флакона, е повече от достатъчен, за да прикрие мъжествения торс. Открийте свежия и пристрастяващ амброво-дървесен аромат, който струи от тази интензивна парфюмна вода.

 

Gaultier Le Beau Le ParfumКРАСИВИЯТ ДЯВОЛ

Емблематична фигура на Le Male Le Parfum от Gaultier, Мичъл Слагерт се разхожда пред огледалото, напук на собствения си двойник. По дяволите, това е един очарователен Beau!

 

АРОМАТЪТ

Пълен е с плътски контрасти, започваме с лек джинджифил, подсилен от сладки, интензивни Зърна тонка. След това добавяме щипка Ирис, за да очарова сърцата, оплетени в свръхчувствеността на този кехлибарен, свеж, дървесен аромат. Толкова пристрастяващо!

 

Gaultier Le Beau Le Parfum

ФЛАКОНЪТ

Преливане на наситено синьо, весели смокинови листа… Точно като Адам от Рая, Le Beau Le Parfum играе нахално със скромността. Но въпросът на всички нас е – кой ще махне златния си смокинов лист? С един удар – хм – на късмет, този перфектно оформен торс със сигурност ще донесе обонятелно блаженство в нашите блуждаещи ръце.

 

 КОНСЕРВНАТА КУТИЯ

Легендарната консервна кутия на  Gaultier е пременена в ментово зелено, украсена от златен смокинов лист.
Господинът е намерил къде да постави… краката си.
Казах! Покрийте този малък Beau!

 

Gaultier Le Beau Le ParfumСЪЗДАТЕЛЯТ

Куентин Биш предлага по-интензивна интерпретация на Le Beau, тоалетната вода, създадена от Соня Констант.
Резултатът?
Le Beau Le Parfum ни очарова със своята загадъчност, създавайки знойно чувствено усещане.

Тази свръхчувственост се изразява чрез мощния контраст на кехлибар, зной и текстуриран ирис, точно в сърцето на нотката. В центъра на аромата намираме акорд от кипарис и джинджифил, докато затоплящата основа възвишава зърната тонка.

Le Beau Le Parfum е интензивен и сексапилен аромат, който е създаден за да провокира и без съмнение сме сигурни, че ще привлече всички погледи.

Gaultier Le Beau Le Parfum

Създаден само с една цел да съблазнява.

Може да намерите в  douglas.bg и специализираните парфюмерийни търговски обекти в страната.