До горе
1 окт.

НОВ ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА КОЖА, СКЛОННА КЪМ АЛЕРГИИ

La Roche-Posay

La Roche-Posay представя нов крем Toleriane Dermallergo, предназначен за хидратация на чувствителна кожа, склонна към алергии

Алергиите са здравословен проблем, който днес засяга една трета от хората. Зачервяване, неприятен сърбеж или неприятно усещане за парене – всичко това са признаци, типични за чувствителната и алергична кожа.

Kакто вече знаем, микробиомът на хора с кожа, склонна към алергия, е с нарушен баланс, което води до повече кожни реакции.

La Roche-PosayНе можете да се справите с алергични реакции и чувствителна кожа? Вече имаме решение! Експертите от френската козметична компания La Roche–Posay  се насочват към намирането на най-доброто решение на проблема с чувствителната кожа, склонна към алергии, въз основа на науката за микробиома и разработиха новия крем Toleriane Dermallergo, обогатен със сфингобиома, пробиотична фракция, която помага за възстановяване на функциите на кожната бариера и я укрепва.

Богатата му кремообразна текстура, в синхрон с термалната вода имат незабавно успокояващо и хидратиращо действие, което прави кожата ни по-силна и предлага бързо решение при такъв тип състояния на кожата.

Веднага след нанасянето му усещането ни е за незабавно хидратирана и успокоена кожа.

Кремът от серията Toleriane Dermallergo е предназначен за дневна и вечерна грижа при почистена кожа на лицето, зоните около очите и шията, като по този начин осигурява хидратираща защита за 48 часа. Резултатите от дерматологичните тестове на тази нова звезда от гамата Toleriane, потвърждават ефективността на продукта – незабавно намаляване на зачервяването и дългосрочно предотвратяване на проявяването на алергични симптоми по кожата.

Не позволявайте на алергиите да пишат историите ви с новата гама Toleriane Dermallergo от La Roche–Posay.

Допълнителна информация за продукта от тази линия, както и други от гамата La Roche-Posay, можете да намерите на официалния уебсайт на La Roche-Posay