До горе
25 окт.

НОВ БЛЯСЪК ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА – ДОРИ И ЗА НАЙ-ЧУВСТВИТЕЛНАТА

La Roche Posay, Vitamin C10

 La Roche-Posay представя иновативен серум с противостареещо действие и с висока концентрация на чист витамин С, „звездата“ в индустрията за красота – PURE VITAMIN C10 серум.

La Roche Posay, Vitamin C10Искате ли да разкриете сиянието на кожата си? Витамин С е един от най-важните антиоксиданти в кожата – помага ѝ да поддържа свежестта си по същия начин, по който помага за функционирането на целия организъм. Знаете ли, че човешките същества не могат да го синтезират естествено, и че целият организъм, както и кожата ни, зависят от набавянето му от външни източници? Ето защо La Roche-Posay се обръща към една от най-мощните молекули против стареене и „изгряващи звезди“ в индустрията на красота през този сезон, представяйки поредната иновация от лабораториите си: серум PURE VITAMIN C10!

PURE VITAMIN C10 е нов серум против бръчки, с противостареещо действие, който съдържа чист витамин С за възстановяване на пълното сияние на кожата – дори и най-чувствителната! Този продукт вече може да бъде вашият основен съюзник в борбата с бръчките, загубата на сияние и неравната текстура.

 

La Roche Posay, Vitamin C10В допълнение към чистия витамин С, който играе важна роля за стимулиране на колагеновата синтеза и поддържане на сиянието на кожата, формулата на PURE VITAMIN C10 серум включва съставки в тяхната активната и оптимална концентрация: салицилова киселина, която помага за отстраняването на мъртвите клетки и невросенсин, който има успокояващ ефект.

Всички иновации на La Roche-Posay имат за цел да подобрят ежедневието ви, за да сте сигурни, че когато се погледнете в огледалото, няма да видите признаци на умора, а едно свежо и жизнено лице. Със серум PURE VITAMIN C10 е време да разкриете изцяло новия си сияние на кожата и да бъдете #освеЖени!

Повече информация ще откриете на: laroche-posay.bg