До горе
8 окт.

НОЩНАТА РУТИНА – КЛЮЧЪТ ЗА ЗДРАВА И БЛЯСКАВА КОЖА

Vichy Liftactiv Collagen Specialist

“Усъвършенствана грижа против бръчки oт Vichy , коригираща видимите признаци на загуба на колаген”

Отпуснатата кожа на лицето, бръчките, загубата на стегнатост и тонус са последиците от биологичните процеси, които протичат във всички слоеве на кожата с напредване на възрастта. Една от основните причини е загубата на колаген, най-разпространеният протеин в нашето тяло, който съставлява цели 80 процента от протеина на дермата – средния слой на кожата. На прага на тридесетте, кожата започва да губи около един процент колаген годишно, синтезът му намалява и има започва да се губи стегнатостта и еластичността.

За да възстановят здравия вид, пълнотата и еластичността на кожата, експертите на Vichy разработиха иновация – нощен крем за лице Vichy Liftactiv Collagen Specialist, който съдържа комбинация от мощни съставки, които реактивират производството на колаген и намаляват оксидативния стрес върху кожата, намалявайки видимите признаци на стареене, като например пигментните петна. Той е предназначен за жени, които търсят ефективен anti-age съюзник в борбата за по-красива, стегната и по-силна кожа.

Дерматолозите често се сблъскват с въпроса дали е необходимо да се използва специален крем за през нощта, ако през деня той задоволява нуждите на кожата от хидратация и също има съставки против стареене. През деня кожата на лицето е изложена на фактори на околната среда като UV радиация и замърсяване, които ускоряват увреждането на колагеновите влакна. Ето защо нощта е най-доброто време за подпомагане на кожата да активира собствените си защитни механизми, тъй като през този период тя усвоява най-добре активните съставки от продуктите.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist

Нощният крем Liftactiv Collagen Specialist съдържа минерализирана вулканична вода Vichy, която подсилва естествената защита на кожата, а основните съставки против стареене са пептиди с противостареещо действие, къси протеинови фрагменти, които в комбинация с витамин С въздействат върху бръчки, отпусната кожа, загуба на стегнатост и тонус.

Ключовата съставка обаче е ресвератрол – полифенол с естествен произход, който активира естествените процеси на производство на антиоксиданти през нощта, подготвяйки кожата за ежедневната борба с оксидативния стрес, който влияе върху структурата на кожата и ускорява стареенето. В допълнение към коригирането на бръчките и подобряването на стегнатостта на кожата, директният резултат от редовното нанасяне е по-сияен и равномерен тен.

Докато спите необезпокоявани, стягащият нощен крем против бръчки Vichy Liftactiv Collagen Specialist прави всичко възможно за това, на сутринта кожата ви да е подготвена за новия ден. Стяга я, изравнява тона ѝ и осигурява защита от агресорите, които оказват негативно влияние върху нея и предизвикват стареенето ѝ.

Ден след ден кожата ви ще изглежда все по-млада и красива, а бръчките ще са по-малко видими!

Повече за новия продукт нощен крем Liftactiv Collagen Specialist, вижте на сайта Vichy.bg.