До горе
21 юли

НЕ ЯМ, НО ДЕБЕЛЕЯ! КАКВА Е ТАЙНАТА?

Отслабване

Вашата форма е наша грижа“ – клуб Амарант

HIFU – БЕЗОПЕРАТИВЕН ЛИФТИНГ

В съзнанието на хората, по-едрите форми винаги са свързани със солидно похапване.

А това обикновено не е вярно! Ако сте прехвърлили 38-та си годишнина, е по-вероятно  да има и друга причина за отесняващите ви дрехи.

Опитвайки се да разберем и надникнем отвъд предразсъдъците си и да си отговорим на въпроса как да се справим с излишните килограми или  да върнем добрата си стара форма ние често се сблъскваме с различни мнения по тази тема или правим някои грешки с хранителни режими.

На 11 август от 18.30 часа в дамски център „Амарант“ ще се проведе събитие, на което ще бъдат разгледани и дискутирани най-разпространените хранителни заблуди.

Заедно със специалното участие на холистичният консултант по хранене – Таня Петров,  ще бъдат разкрити мистериите на феномена „не ям, но дебелея“ и ще се споделят най-ефективните начини за справяне с него.

Амарант - ОтслабванеВ допълнение за всички дами ,които се включат в тази дискусия от  „Амарант“ клуб за красота ще бъдат предоставени  и специални отстъпки за апаратни процедури и възможност за изготвяне на индивидуални програми  ,съчетани с хранителен режим от нутриционист.

Вашата форма е в техните ръце – побързайте и запишете своя час!

За повече информация: clubamarant.com

Записване на час: 087 722 3077

Адрес:  София, ул. „Бузлуджа“ 34.