До горе
4 ное.

НЕ ВСЕКИ ПЪРХОТ Е ЕДНАКЪВ: НАМЕРЕТЕ ВАШАТА DERCOS ФОРМУЛА ОТ VICHY

Vichy Dercos

Третирането на пърхота понякога е въпрос на проба и грешка, затова намирането на правилния продукт може да намали броя на продуктите, които претрупват банята ви и не вършат работа.

Серията шампоани против пърхот Dercos на бранда Vichy, препоръчан от 50 000 дерматолози, премахва до 100% от видимия пърхот, а резултатите са видими още след първото измиване. Те са адаптирани към специфичните нужди на скалпа, така че в зависимост от типа коса и скалп, можете да изберете своя шампоан Dercos.

Дерматологичният екип на Vichy установи, че пърхотът обикновено се появява в резултат от дисбаланс на микробиома на скалпа, и че това може да бъде решено само с помощта на внимателно подбрана рутина, включваща активни съставки, които да са предназначени специално за ексфолиране и хидратиране на скалпа. Точната печеливша комбинация се намира в гамата Dercos.

Vichy Dercos

Представяме ви два продукта от линията шампоани против пърхот Dercos, които вече се предлагат в опаковки от 200 мл и 390 мл: шампоан против пърхот Dercos за нормална към мазна коса, както и шампоан против пърхот Dercos, подходящ за суха коса.

 

Dercos шампоан против пърхот за нормална към мазна коса

Този дермокозметичен шампоан с “микробиомна технология” премахва до 100% от видимия пърхот и има успокояващ ефект. Премахва видимия пърхот от първото измиване, като той няма да се възвърне дори шест седмици след края на терапията. Препоръчително е да се използва два-три пъти седмичнo във фазата за третиране. По време на фазата на поддържане е препоръчително да се използва веднъж-два пъти седмично.

 

Dercos шампоан против пърхот за суха коса

Шампоан против пърхот, който помага за балансиране на микробиома на скалпа, намалява сухия пърхот и облекчава сърбежа. Премахва до 100% от видимия пърхот, като също така предотвратява повторната му поява. Успокоява скалпа, облекчава сърбежа и дискомфорта на кожата.

Ако търсите дерматологично решение за пърхота, изберете продукти от серията Dercos, за да се отървете по най-добрия начин от проблем, който засяга много хора.

Здравето е важно. Започнете с вашата кожа.

За повече информация посетете vichy.bg