До горе
15 апр.

Надя Доскова: За здрава и красива кожа е необходимо постоянство. Грижата е за цял живот.

Надя Доскова е красива, амбициозна и успешна млада дама. Преди вече осем години, тя създава място изпълнено със стил и красота, вдъхновено от любовта към естетиката. Ето какво сподели тя в откровения ни разговор само пред екипа на beautynews.bg:

B.N. Каква е историята на Love your Skin?

Надя Доскова: Love Your Skin е място за красота създадено преди осем години с много любов, ентусиазъм и желание. Основната ни мисия е да помогнем на хората да заобичат кожата си, като отделят повече внимание и се научат да се грижат за нея, за своето тяло и добро физическо здраве. Ние сме експертен център на френската марка Biologique Recherche в София.

B.N. Какво предлагате на своите клиенти?

 

Надя Доскова: Една наистина, модерна, уютна и отпускаща атмосфера, за да могат клиентите ни да се откъснат от ежедневието си и да забравят за проблемите си. Предлагаме им цялостна грижа за лице и тяло. Всички невероятни терапии на френската марка Biologique Recherche за лице и тяло, авторски масажи, предназначени да разтопят напрежението и стреса и да облекчат болките в тялото, както и отслабващи и ремоделиращи процедури с апаратите Indiba Edna Pro Max и Ендосфера.

B.N. Каква е Вашата формула за успех?

Надя Доскова: Индивидуалният подход към всеки един човек прекрачил прага на Love your Skin. При нас всеки клиент е специален и се чувства обгрижен, той получава качествена услуга, съобразена с неговите персонални нужди и желания. Стараем се всеки един да бъде чут, а нуждите му посрещнати. Благодарение на този наш подход ние вървим напред и нагоре, като вече осем години затвърждаваме нашата дейност. Гордеем се и, че всички наши клиенти през годините са изключително доволни и лоялни и до днес.

B.N. Кое Ви прави уникални и ви отличава?

Надя Доскова: Персонализацията и холистичния подход, според който разглеждаме човека в неговата цялост – емоции, енергия, физическо тяло, душа. При нас всички процедури са приятни и релаксиращи и с поразителен ефект още след първото посещение! Всички препоръки са на база моментното състояние на кожата и адаптирани според индивидуалните нужди на всеки клиент. За здрава и красива кожа и тяло е необходимо постоянство. Грижата е за цял живот.

B.N. Бихте ли разказали повече за терапиите за оформяне на тялото?

 

Надя Доскова: При нас всички апарати са избрани да бъдат максимално ефикасни и в същото време безопасни за нашето здраве и да не натоварват организма ни. Нашият основен бестселър са апаратните ни процедури с „Ендосфера“, които са единствени по рода си. 100% механична и 100% безболезнена, тази процедура отстранява целулита във всички стадии и перфектно моделира контурите на тялото. Раздвижва лимфата, освобождава тялото от задържаните течности и детоксикира.

Процедурите са подходящи дори при бременни, и хора с разширени вени и капиляри.

Работи с компресивна микровибрация, чрез релефен цилиндър-ролер, състоящ се от 55 сфери, които се въртят с честота от 0 до 340 херца, с ритмичен  пулсиращ натиск върху тъканите. Вибрацията прониква от повърхността на кожата навътре в дълбочина към мускулите, плавно и под формата на вълни.

В радиочестотните процедури с Indiba Edna Pro Max се използва патентована честота от 448 kHz, която се справя успешно със стягането на кожата и регенерирането на тъканите, а всьщото време е страхотен неинвазивен подход за изгаряне на мазнините и намаляване на теглото, за да бъдете красиви и най-вече здрави.

B.N. Какво Ви кара да се гордеете с дейността на Вашия beauty салон?

Надя Доскова: Усмивката и увереността, с които всеки наш клиент си тръгва от Love your skin e това, което ни прави горди, че нашата работа има смисъл.

B.N. Вашето beauty послание към нашите читатели е…?


Надя Доскова: Не случайно заедно с помощта на моята приятелка модел и успешен инфлуенсър Велина Узунова избрахме името на салона LOVE YOUR SKIN, затова и моето послание към вашите читатели е: „Обичайте и се грижете за кожата си и тя ще ви се отблагодари“.

Научете повече за Love your Skin на: www.loveyourskin.bg