До горе
21 дек.

МОДНИТЕ ПОРТФЕЙЛИ И ЧАНТИ VUCH ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ

VUCH_BG

Цветно разнообразие, точки и емблема. Това са отличителните белези на марката Vuch, която предлага на своите клиенти весели аксесоари – от стилни портфейли и бижута до практични чанти и раници. И това не е всичко!

VUCH_BG

Марката Vuch е основана през 2015 г. в Чехия. Приятелите Мартин и Ондрей решиха да донесат на пазара парчета, които ще бъдат пълни с цвят и радост. И така започнаха да правят портфейли на точки с различни цветове. Година по-късно те добавят чанти към офертата си и оттогава всяка година разширяват продуктовото си портфолио с други видове аксесоари и облекла.

Vuch създава нетрадиционни и оригинални продукти. Но той мисли и за нашата планета. От 2020 г. тази марка започна да създава еко портфейли и постепенно върви ръка за ръка с внимание към нашата планета. Днес клиентите на бранда в цяла Европа се наслаждават на цвят от тази работилница.

Vuch_bg

От съвсем скоро вече и в България  ,може да намерите част от тяхното портфолио дамски аксесоари – портфейли, чанти, бижута и раници на vuch-bg.com

Искате ли и вие да се подадете на линията точки? Сега имате възможност да го направите.

С настъпването на коледно – новогодишните празници, ако все още не сте готови с изненадите , които искате да сложите под елхата или търсите най-подходящия подарък за любим човек , побързайте и посетете новия онлайн магазин – vuch-bg.com.