До горе
11 февр.

MДФ ЛАМПЕРИЯ MAESTRO DESIGN ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ

Решили сте бързо и лесно да промените интериора у дома? За тази цел няма нищо по-подходящо от MДФ ламперията. С многобройните си цветове и десени те са идеално решение за оформяне на интериора на всякакви помещения.

За първи път вече и в България , Ви представяме модерната в цял свят линейна MДФ ламперия за стена на марката Maestro Design, представлявана от www.pervazite.com.

Maestro Design

Предлага се в 10 цвята, подходящи за съчетание с всеки интериорен стил. От разнообразната цветова гама имаме възможност да изберем освен дървесните декори, имитация на мрамор и така характерният за много интериорни решения модерен бетон.

Системата се сглобява изключително бързо и лесно, като се състои от няколко основни елемента – основен MДФ профил в съответния цвят, метални релси – водачи, клипси, завършващ профил в съответния цвят, по желание профили за LED осветление. Благодарение на тази система за монтаж, може да направите вашата дървена ламперия в размерът, който Ви е необходим.

Maestro Design

Основните Профили Lynes са изработени от висококачествен MДФ с покритие от фолио с реалистичен декор и релеф. Ламперията има естетически и функционални предимства. Те са звукопоглъщащи, топлоизолиращи и лесно почистващи. Притежават отлични акустични характеристики. Монтажът и демонтажът им се извършва изключително бързо и лесно.

В допълнение профилите Lynes предлагат декоративна концепция с възможност за интегриране на напълно невидима LED система за осветление. Благодарение на нея Вие ще получите по един елегантен начин желаната приятна и ненатрапчива светлина.

MДФ ламперията Maestro Design e Вашето paзyмнo peшeниe зa oфopмянe нa интepиopa ĸaĸтo нa ĸъщи и aпapтaмeнти, тaĸa и нa oбщecтвeни пoмeщeния ĸaтa xoтeли, oфиcи, мaгaзини, pecтopaнти и xoтeли.

Можете да изберете и купите облицовки за стени и тавани, които подчертават интериора на Вашия дом от www.pervazite.com.

За повече информация посетете www.pervazite.com

 

Pervazite.com