До горе
29 ян.

Криолиполиза с последно поколение апарат Clatuu Alpha в Derma Vita Clinic

Уред за криолипозиза Clatuu

Правилно подбраните процедури, съчетани с физическа активност и здравословно хранене постигат здрава и добре оформена фигура!

 

CLATUU Alpha е нова, нехирургична процедура за отстраняване на мазнини, както и отлична неинвазивна алтернатива на липосукцията. Апаратът от най-ново поколение е едно от новите бижута в клиника Дерма Вита. Clatuu Alpha може да третира всяка област под всеки ъгъл. Той предлага високоефективни и достъпни естетични решения за 3D липоскулптура, които са идеални за контуриране на тялото и цялостната загуба на мазнини.

Измерване на мазнини

Измерване на количеството мазнини в зона корем

CLATUU Alpha контурира формата на тялото неинвазивно, посредством охлаждане, насочено към мастните клетки. Това оставя околните тъкани невредими, което прави CLATUU идеална алтернатива за тези, които искат отлични резултати без потенциално рисково инвазивно лечение. Най-новото поколение технология предлага и 360° вакуумна чаша за по-голяма ефективност и прецизност.

Неоперативно контуриране на тяло с криолиполиза CLATUU

Неоперативно контуриране на тяло с криолиполиза CLATUU

За отлични резултати е добра комбинацията с терапия с акустични вълни, като двата метода гарантират, че мастните натрупвания и лимфата се изхвърлят от организма. Всяко третиране дава между 25-30% намаляване на съдържанието на твърда мазнина в определена целева област на тялото.

С криолиполиза Clatuu Alpha мастните клетки се замразяват до тяхното кристализиране, което води до пълното им унищожение. Резултатите се разгръщат в следващите 3 месеца. Хубавото е, че веднага след всяка процедура можем да се върнем към ежедневните си задачи. Без ограничения!

Уред за Криолиполиза CLATUU CLATUU ALPHA премахва мазнините във всяка област и всеки ъгъл! Преди всяка една процедура препоръчваме консултация с лекарите или терапевтите на Дерма Вита за персонализиран план за лечение, включващ комбинирани процедури, за да ускорите и оптимизирате резултатите.

Повече за продуктите и услугите в клиниката може да научите: https://dermavita.bg/