До горе
15 мар.

КРАСОТА ОТВЪД ГОДИНИТЕ

Bioten

“Новата серия Hyaluronic Gold от Bioten е грижа за жени, които искат да се наслаждават на красотата си, независимо на колко години са.”

BiotenВ продължение на десетилетия козметичната индустрия неусетно ни диктува, че трябва да се борим с признаците на стареене. Ние обаче вече не вярваме в продукти, които ни обещават да спрат времето и стареенето. Не търсим чудодейните еликсири на младостта, a смятаме, че естествената красотата е във всяка от нас.

Продуктите от серията Bioten Hyaluronic Gold осигуряват пълна противобръчкова грижа за кожата на лицето. Формулирани с хиалуронова киселина и златни протеини, те обещават да изгладят фините линии и да разкрият естествената младост на кожата.

Ефектът на изглаждане и озаряване на кожата се гарантира от съдържащите се 3 типа хиалуронова киселина, а златните протеини (полипептиди от ориз и грах) спомагат нейния синтез, попълват видимите бръчки и намаляват тъмните петна.

Bioten

Серията Hyaluronic Gold съдържа дневен, нощен и околоочен крем и уникален перлен серум, който защитава активните съставки, заключени в малки перли, които се разпукват преди момента на нанасяне.

Кремовете от серията Hyaluronic Gold изпълват кожата с влага, намаляват фините линии и оформят лицевия контур. В допълнение, дневният крем действа и като златен щит срещу слънчевата светлина, като е подсилен с тройна слънцезащитна система със SPF10, защита от инфрачервени лъчи и видима светлина.

Bioten

Ние знаем, че красотата е отговорност, а грижата за нея е приятен ритуал от ежедневието ни. А с продуктите Hyaluronic Gold вече можем да изглеждаме толкова млади, колкото се чувстваме.

Върнете и вие естествената красота и младост на лицето си и оставете другите да познаят възрастта ви!

Можете да намерите продуктите в дрогерии, козметични магазини и големи вериги супермаркети.

За повече информация посетете: biotencosmetics.com