До горе
29 апр.

KONCEPT BEAUTY & CAFE – НОВОТО КОНЦЕПТУАЛНО ПРОСТРАНСТВО В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

Koncept Beauty & Cafe

“За да успеем, трябва да сме различни“ е мотото на новото концептуално пространство в центъра на София –  Koncept Beauty & Cafe.

Естественото продължение на Koncept 7 се вписва деликатно в една от най-хубавите софийски улици с исторически заряд, сякаш винаги се е намирало точно там.

За всички клиенти на For the Love of Beauty , мястото е ново – ул. Цар Калоян 10, но не и философията, уютът, и чувствеността.

Koncept Beauty & Cafe

Koncept Beauty  диша в ритъма на храмовете за красота и естетика на Париж, Лондон и Милано. То се заявява като място  за интересни разговори за красотата като изкуство с всичките му малко тънкости и тайни.

Отдавайки се на един блажен ритуал на красотата , за да се отпуснете и да ви поглезят в уютна и класна атмосфера ще ви предложат чаша шампанско, а ако ви липсва  енергия – ободряваща доза кафе висок клас от машината на флорентинските майстори от Marzocco. Това е само увертюра.

Koncept Beauty & Cafe

Преди да се спуснете по  спиралата на красотата в действие ще се докоснете до философията на луксозните брандове като Tom Ford, Darphin, by Kilian, Estee Lauder, Clinique и Origins. Концепциите и формулите са ода на високите технологии и чистите естествени съставки. Лабораториите на марките са като архитектурни студия, в които всеки детайл е съществен за конструкцията. За тайните, заключени в изящните опаковки, можете да поговорите с нашите консултанти. Не, това няма да е строго професионален разговор или преразказ на етикетите със съставките, а топла среща без изморителни клишета.

Koncept Beauty & Cafe

Естетическият пик в Koncept Beauty  са процедурите за събуждане, енергизиране и детоксикация на всяка клетка на кожата, оформяне, лифтиране  и скулптуриране на лицето, както изглаждане на бръчките. Всичко това става с  помощта на мануалните техники на  парижкия бранд Darphin. Резултатни, ефективни и харесвани от всички клиенти в For the Love of Beauty,  те ще бъдат допълнени с новости от френската столица. Магическият танц на пръстите и ефективността на ботаническите екстракти си партнират с мултипопулярната  радиочестота Venus Legacy.

Koncept Beauty & Cafe

След този коктейл от удоволствия спокойно можете да си признаете, че сте изпълнили няколко важни точки от Мисията красота.

За повече информация или записване на час посетете: koncept-beauty.com или се обадете на телефон: 0882 08 08 02

Адрес: ул. „Цар Калоян“ 10 ,София 1000, България