До горе
4 авг.

КОГАТО ПОЧИСТВАТЕ КОЖАТА СИ, НАПРАВЕТЕ ГО КАТО ЕКСПЕРТ

CeraVe Cleansers

Уникалната комбинация от активни съставки, серамиди и MVE технология помага да запази естествената кожна бариера и прави продуктите на CeraVe неразделна част от рутината за грижа за кожата.

Правилното почистване на лицето е първата стъпка за качествена рутина за грижа за кожата и е много важно кои продукти ще изберем за тази стъпка. Ако попитате дерматолозите какво препоръчват и използват, те ще ви кажат, че правилният почистващ продукт трябва да е с балансирано pH и да не разваля естествената бариера на кожата.

Тук се появяват и серамидите – активни съставки, които заедно с холестеролът и мазните киселини са отговорни за влажността и устойчивостта на нашата кожа. Обогатени със специална MVE технология, серамидите и другите съставки в почистващите продукти на CeraVe се освобождават бавно в рамките на 24 часа, което създава удължен ефект на хидратирана кожа и предпазва дълго нейната бариера.

CeraVe CleansersВАЖНО Е КОИ ПОЧИСТВАЩИ ПРОДУКТИ ИЗПОЛЗВАТЕ

Американски дерматолози разработват марката CeraVe през 2005 година с идеята да увеличат достъпа на хората до леки и ефективни продукти, които работят за кожата, а не против нея.

В допълнение към трите задължителни серамиди, които се намират във всеки продукт на бранда, активни съставки като ниацинамид, салицилова и хиалуронова киселина също намират приложение в хидратацията на кожата.

Феновете на бранда използват продукти със специфична, мека и копринена текстура за лице и тяло като Foaming Cleanser и Hydrating cleanser, които са препоръчителни за хора със суха и чувствителна кожа, докато продуктите за хидратация са от подхранващата серия .

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРОДУКТ ЗА ЛЯТОТО

Първият избор за почистване на лице това лято е Hydrating Cream-To-Foam cleanser, с текстурата на нежен хидратиращ крем, който при контакт с вода се превръща в пяна с голяма почистваща сила. Тази формула е без парфюми и ароматизатори и ефективно почиства омазняване, замърсяване и грим, без да разрушава кожната бариера или да оставя кожата суха и стегната.

washing face

Тези със суха кожа могат да се насладят на ползите от почистващия крем, докато пяната им носи освежаващо чувство на кожата. Hydrating Cream-To-Foam cleanser както други продукти на CeraVe, включва три важни серамиди, заедно с ниацинамид, салицилова и хиалуронова киселина, които допълнително осигуряват хидратация.

Ако не сте опитвали козметика със серамиди, може би това лято е правилното време да го направите и да проверите защо продуктите на CeraVe са препоръчвани от дерматологични експерти по целия свят. Започнете с Hydrating Cream-To-Foam cleanser.

 

И ТОВА НЕ Е ВСИЧКО…

За още по-добро лято, всички фенове на бранда  CeraVe могат да намерят големите промо опаковки от 1 L с техните любими продукти в аптеките:

  • Почистващата пяна
  • Хидратиращия cleanser
  • Хидратиращия лосион

Повече информация за продуктите на CeraVe, можете да намерите на официалния сайт на бранда.

CERAVE, ПОЧИСТАВНЕ, ХИДРАТАЦИЯ, КОЖА, ЛИЦЕ