До горе
24 ян.

КЕМПИНСКИ ХОТЕЛ ГРАНД АРЕНА БАНСКО ОТНОВО С ОТЛИЧИЕ

Kempinski Hotel Grand Arena Bansko

 Кемпински Хотел Гранд Арена Банско се класира на първо място в категорията TOP 10 Five-Star Mountain Hotels in Bulgaria на индекса TOP 100 Best Hotels in Bulgaria 2022

BestHotels.bg award

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско започва годината с ново отличие. Хотелът бе класиран на първо място в категорията TOP 10 Five-Star Mountain Hotels in Bulgaria на индекса TOP 100 Best Hotels in Bulgaria 2022. Целта на индекса TOP 100 Best Hotels in Bulgaria 2022 е да бъдат отличени хотелите, постигнали и запазили през годината най-високо ниво на обслужване и удовлетвореност на гостите си.

Отличието се присъжда след анализ на представянето на хотела в над 200 международни платформи и онлайн туристически агенции като Booking.com, Google, Holiday Check, TripAdvisor и др.

За изчисляване на класацията са взети под внимание оценките на гостите на над 1500 български хотела с повече от 20 стаи и класификация от три и повече звезди. Тези оценки са предоставени от TrustYou, международен лидер в управлението на онлайн репутация и изключителен партньор за данни на класацията.

Елементите на алгоритъма за класиране включват класификация на хотела, тип хотел – градски, спа, морски, планински и развлекателен, брой коментари и др. TOP 100 Best Hotels in Bulgaria е инициатива на организиаторите на Хотелския форум.

TOP 10 Kempinski Hotel Grand Arena Bansko.jpg

Първата церемония по награждаването на класацията ТОП 100 на най-добрите хотели в България се състоя на 19 януари в Централния военен клуб София. Виолета Милушева, Директор продажби и маркетинг присъства на събитието и имаше честта да приеме лично почетната грамота от името на хотела.

„За мен е огромно удоволствие да бъда част от това вълнуващо събитие”, коментира тя. „Това е изключително ценна награда за нас, тъй като е присъдена въз основа на оценката на нашите гости от цял свят, за което искрено им благодарим. Тя отразява доверието им към нас и  засвидетелства старанието на целия екип да предоставя неповторимо петзвездно изживяване съгласно международните луксозни стандарти на обслужване на Кемпински.“

Веднага след церемонията на същото място се проведе и първият Бал на хотелиерите в България, където присъстваха мениджъри и собственици на най-добрите хотели в страната.

Виж повече за хотела тук: www.kempinski.com