До горе
25 ное.

КАК ДА ОЗАРИМ ЛИЦЕТО С ТЕРАПИЯТА НА ЗВЕЗДИТЕ FORMA INMODE

Body Aesthetics - Forma Inmode

Както знаете, нашата цел винаги е била да ви споделяме новостите в областта на здравето и красотата. Но не на поредният краткотраен хит в сферите, а на утвърдена и доказана във времето информация, която да ни помага да отсяваме все по-успешно ценното и полезното лично за нас.

Опитите ни да задържим  максимално дълго младостта и свежата визия на лицето ни карат да проучваме всички нови методи за постигане на нашата цел.

Body Aesthetics - ConturaКато едни от привържениците на естествената визия ,които на този етап не смятат да променят чертите на лицето си, или да използват филъри, и други по-инвазивни процедури за лице, ви представяме  още една страхотна процедура, която е рядка за България, но хитова за Щатите, а от скоро вече налична и у нас. При това ви споделяме за нея след като имахме възможността да  тестваме лично и да се убедим в ефективността й.

Става въпрос за иновативата терапия FORMA от платформата Contura на американската престижна компания InMode, а сред първите у нас мястото, където се прилага е лазер център Body Aesthetics. Оставяйки се в ръцете на квалифицирания им медицински специалист Катрин Топалова, постигнахме невероятни резултати по естествен начин и без болка.

FORMA използва радиочестотна енергия от ново поколение и извършва ефективно, комфортно и безболезнено третиране на проблемните зони. FORMA е подходяща за лицето, шията, деколтето и зоната около очите. FORMA ремоделира и стяга лицевия контур като стимулира производството на собствен колаген.  FORMA използва радиочестотна енергия от ново поколение, доставена до по-дълбоките слоеве на кожата, работи равномерно и не оставя зони, които са третирани по-малко или повече от другите за максимална безопасност и хармонични резултати.

Процедурата създава топло усещане върху повърхността на кожата и води до възстановяване на колагена и дори до производството на нов колаген. FORMA е една от малкото технологии на пазара, за които това е клинично доказано. Дори и при първата терапия, моментално усещането ни е за по – стегната и озарена кожа.

Body Aesthetics - Forma Inmode

Ето и някои от ключовите предимства на FORMA

FORMA стимулира, преструктурира и уплътнява колагеновите влакна за подобрена кожната текстура и намалени бръчки и фини линии.

FORMA равномерно загрява тъканите

FORMA aктивнo контролира достигнатата температура

FORMA е приятна и безболезнена процедура

 

Какви резултати можем да очакваме от FORMA?

Няколко сесии са необходими за да постигнем видими резултати, а 6 до 8 са нужни за оптимални резултати.

След края на първата ни процедура ефекта е наистина зашеметяващ, a кожата ни е моментално възстановена и дълбоко хидратирана.

С наближаване на коледно – новогодишните празници ако сте решили да си подарите един разкошен ритуал за кожата на лицето, ви препоръчваме задължително да посетите Body Aesthetics.

 

Можете да научите повече за предлаганите от тях услуги на http://bodyaesthetics.bg/ и да запишете своя час за консултация за лазерна епилация или други процедури на телефон +3598 7773 7772.

Лазер център Body Aesthetics сe намира в София, ул. Орехова гора №2, а работното им време е повече от удобно от понеделник до петък работят от 09:00 до 19:00, а събота и неделя от 10:00 до 18:00.