До горе
24 ное.

ГУРМЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗА ИСТИНСКИ ЦЕНИТЕЛИ В КЕМПИНСКИ ХОТЕЛ ГРАНД АРЕНА БАНСКО

Гурме Преживяване за Истински Ценители в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

Изисканият ресторант Коме Прима, намиращ се в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, отново изненадва със запомнящо се гурме преживяване за любителите на храна, готови да се впуснат в приключение и да усетят истинска експлозия от вкусове.

Посетителите на наградения за най-добър хотелски ресторант в България за 2020 г. ще имат възможността да се насладят на страхотно седемстепенно меню, приготвено от международен екип, начело с главният готвач Никола Тодоров, който е работил в много хотели Кемпински по света и се е учил от изключителния шеф Реми Жиро в един от най-знаковите ресторанти с 2-звезди Мишлен – Les Hauts de Loire.

Дегустационното преживяване съчетава в себе си висококачествени местни и сезонни продукти. Всяко ястие е перфектно придружено от кореспондиращо първокласно вино или шампанско за придаване на един завършен вкус. Много важно е да се отбележи, че цялото меню е подчинено на концепцията да бъдат използвани всички части на продуктите под различна форма в приготвянето на храната. Екипът възнамерява да променя предложенията на всеки два месеца, за да бъдат те още по-атрактивни за посетителите.

За да се насладите на тази гурме вечеря, трябва да направите резервация поне 24 часа предварително на +359 749 88888 или на [email protected]