До горе
13 окт.

ФОРМУЛА ЗА РЕГЕНЕРИРАНЕ, СРЕЩУ ВИДИМИТЕ ПРИЗНАЦИ НА СТРЕС НА КОЖАТА

Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions

 “Новият регенериращ серум от Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions, който действа срещу видимите признаци на стрес върху кожата ,e вашата дневна доза свежест”.

Днес повече от всякога животът в града ни поставя лице в лице с високите нива на замърсяване на въздуха, последиците от изменението на климата и липсата на сън. Всичко това ни причинява голямо количество стрес и кожата е тази, която първа страда от защитата срещу „агресори“ от външната среда. Бариерната й функция се променя, имунитетът на кожата е отслабен и тя губи влагата, еластичността и блясъка си – които са основните характеристики на една здрава кожа.

Търсейки иновации, които могат да обновят кожната бариера – експертите на бранда Vichy създадоха серума Minéral 89 Probiotic Fraction с пробиотични фракции, който действа срещу видимите признаци на стрес върху кожата, както и леката минималистична формула на базата на хиалуронова киселина под формата на Minéral 89 бустер с гелообразна структура, който предпазва кожата от всички неблагоприятни външни влияния, възстановява тонуса и я прави по-сияйна и по-силна.

МОЩНИ ИНОВАЦИИ С ПРОБИОТИЧНИ ФРАКЦИИ ЗА СТРЕСИРАНА КОЖА

Vichy Minéral 89 Probiotic FractionsСлед 25 години изследвания експертите на Vichy създадоха специална активна съставка – пробиотични фракции, на които се основава серумът Minéral 89 Probiotic Fractions, серум, който съдържа 5% пробиотични фракции, които стимулират епидермалната регенерация и естествената защита на кожата, докато Vichy volcanic water с 15 минерала засилва този ефект. Формулата е допълнително обогатена с 4% ниацинамид, антиоксидантен витамин В3, който е известен със своите успокояващи качества, както и витамин Е, който предпазва от свободните радикали. Този регенериращ серум е идеален за кожа, подложена на стрес – ден след ден тя става по-сияйна, еластичността й се възстановява и фините бръчици са по-малко видими.

Не допускайте  стресовите ситуации да оставят отпечатъка си върху лицето ви. Поглезете кожата си с пробиотични съставки, култивирани в термална вода. Такива се съдържат именно в серума за регенерация и възстановяване на кожата Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions, обогатен и с антиоксиданти, включително ниацинамид.

Ден след ден серумът оставя кожата ни не само видимо по-еластична, но и по-сияйна, а освен това, благодарение на хидратиращия си ефект постепенно редуцира фините линии.

Повече информация за линията Minéral 89 и цялата гама на марката можете да намерите на Vichy.bg.