До горе
23 сеп.

FAME – НОВ ДАМСКИ АРОМАТ ОТ PACO RABBANE

Paco Rabanne Fame

Позволете на всичките си лица да засияят. Покажете своята уникалност и сила.

Новият парфюм улавя неустоимия дух на парижанките, живеещи в стила на Paco Rabanne. Отдава почит на новата ера в женствеността. Той е игрив, чувствен и изпълнен със сила. Извадете на показ авангардната си същност и естествения си чар.

 

Paco Rabanne Fame

Дамският аромат Paco Rabanne Fame възхвалява настъпването на нова ера в женствеността. Той е неустоим аромат, сияещ от радост и дръзка чувственост. Сочно манго извежда на сцената главната звезда на този парфюм: деликатния, въздушен и невероятно чист жасмин. Нотките му са подчертани от пристрастяващо чувствен, кремообразен тамян.

Парфюмът е изцяло веган, 100% произведен в град Грас от устойчиви суровини, 90% от които са с натурален произход.

Флаконът на аромата Fame напомня на бижу. Дизайнът му отразява авангардния стил, характерен за модните творения на марката Paco Rabanne. Флаконът е неустоим, също както култовата дамска чанта Paco Rabanne от 1969 г. Сребристите елементи върху златиста основа напомнят на игривата, модерна рокля на ресни, носена в миналото от редица модни икони.

Paco Rabanne Fame

Открийте FAME, новият пристрастяващ дамски аромат. Ароматът е един авангарден, ярък, луксозен подпис на съвременната жена.

Всичко, което ни определя като жени. Всичко, което можем да бъдем като жени. За това е FAME, новата парфюмна вода от ателието на Paco Rabanne.

Може да намерите в специализираните парфюмерийни търговски обекти в страната.