До горе
14 сеп.

FAIRYTALE ОТ FAITH IN FATIH ЗА МОДЕРНИТЕ МАЙКА И ДЪЩЕРЯ

Fairytale

Ако искате да сте стилни заедно със своята дъщеря… ако искате да я научите да се облича добре от малка… ако обичате нежните материи и пастелни цветове, то новата колекция на модна къща  FAITH IN FATIH –  “Fairytale” за  модерните „Майка и дъщеря“ е всичко, от което се нуждаете.

Концепцията за модерната “Майка и дъщеря” е пречупена през призмата за възприятие на съвременното семейство. “FAIRYTALE” е новаторска колекция, която дава възможност на модерния родител и дете, да потопят сетивата си в изкуството на модата. Младият и успешен дизайнер Фатих Осман предлага нов и разчупен дизайн, високо качество, където от първостепенно значение са удобството и комфортът, както и безопасността на материалите, от които е изработена.

Fairytale

Новата модна детска линия дава свобода за изявите на децата като таланти и индивидуално подчертава творческата им същност. Малките творци имат силно изразена индивидуалност и всеки носи свой собствен детски творчески заряд, и затова родния дизайнер подхожда към това предизвикателство с висока иновативност. Новата колекция ви среща с най-новите модни тенденции, пренесени в детските облекла, съчетани с високо качество и усещане за неповторимост. На финала тя претърпя своето развитие до една по-сериозна концепция, до момента нереализирана от български дизайнер. Удобни, практични, елегантни и уникални, дрехите от колекцията „Майка и дъщеря“ ще дарят на малките принцеси увереност и самочувствие, слънчеви усмивки и цветно настроение в навечерието на първия учебен ден“.

Колекцията “Fairytale – съвременната майка и дъщеря” вече е налична в официална платформа за продажби, а именно на уебсайта на FAITH IN FATIH.

За повече информация посетете: www.FaithinFatih.com