До горе
12 окт.

ЕСТЕТИКАТА – ПЪТЯТ ОТ ТЕНДЕНЦИЯ КАТО НАЧИН НА ЖИВОТ

Д-р Иванка Темелкова

„Подчертавайте индивидуалните си черти и се чувствайте красиви всеки ден“ – д-р Иванка Темелкова, клиника Identity.

Д-р Иванка Темелкова e специалист по Дерматология и венерология. Завършва Медицински университет гр. София през 2017 г., специалност медицина. Специализира в отделението по дерматология и венерология на Медицински институт на Министерство на вътрешните работи (МИ–МВР), гр. София. Съавтор е на близо 100 научни публикации в български и чуждестранни научни списания.

За създаването на клиника Identity, за лоялността на пациентите ѝ, и за бъдещите планове за развитие си говорим с д-р Темелкова:

 

B.N. Разкажете ни малко повече как решихте да създадете дерматологична и естетична клиника Identity?

Д-р Иванка Темелкова: Създадох Identity, водена от желанието да дам на пациентите си място, където да се чувстват спокойни и сигурни, че могат да споделят всичките си притеснения свързани с външния им вид. Да знаят, че могат да изглеждат както пожелаят и да бъдат себе си. Исках да им дам куража, че няма нищо лошо в това да бъдем различни и в същото време да се чувстваме красиви.

 

Д-р Иванка ТемелковаB.N. Вашата професия , която е и ваше призвание е свързана с естетиката какво е тя за една млада и модерна жена?

Д-р Иванка Темелкова: Естетиката се превърна от тенденция до начин на живот. Всяка млада дама и жена държи да изглежда по най-добрия начин. Мисля, че естетичната дерматология изгради в нашите пациенти навик да се стремят да усъвършенстват себе си. Научи ги да обръщат повече внимание и грижа за състоянието на кожата си. Направи ги отговорни и любознателни, упорити да търсят най-доброто място, специалист и подход за тях.

 

B.N. Какво води най-често пациентите при вас? Как се грижите за тях и какъв е вашия подход на работа ?

Д-р Иванка Темелкова: Все повече пациенти искат да запазят своята същност и търсят точния специалист, който да го постигне. Желанието им е да не променят външния си вид изцяло, а само да подчертаем определени черти и да освежат цялостното си излъчване. Най- важното за мен е да оправдая очакванията им и да запазя индивидуалността на всеки пациент. Това изисква специфичен и различен подход към всеки от тях.

 

B.N. Кое отличава вашата клиника Identity от останалите у нас? Имате ли нещо характерно в профила на клиниката, което бихте искали да ви открои?

Д-р Иванка Темелкова: Клиника Identity е бутикова , с малък екип, която държи и уважава времето и желанията на всеки пациент. Отделям необходимото време за всяка индивидуална консултация и винаги уверявам пациентите си, че могат да разчитат на пълната ми ангажираност към тях. Стремя се с възможно най-малко на брой процедури и посещения да постигнем максимален резултат.

клиника Identity

B.N. Кои са най-търсените и предпочитани услуги в момента?

Най- популярни и все по-търсени са процедурите, които стимулират естествените процеси на кожата. Пациентите започват да търсят по-леки процедури, които не променят драстично тяхното излъчване.

 

B.N. Къде виждате най-много иновации в естетичната дерматология?

Виждам най-много иновации в естетичните процедури, които не само коригират определени зони, но в същото време подпомагат състоянието на кожата. Все по-популярни стават естетичните продукти и машини, които оказват влияние и върху дерматологични проблеми и състояния на кожата.

клиника Identity

B.N. Какви са вашите бъдещи планове?

Стремежът ми е да успея да съхраня Identity да бъде мястото, което предпочитат моите пациенти и да оправдая дългогодишното доверие към мен. Пожелавам си млади колеги, които да са щастливи да работят с мен и успешно се изграждат като специалисти в нашата практика и печелят нови пациенти с индивидуален подход.

 

B.N. Какво е вашето beauty послание към нашите читатели?

Не се страхувайте да запазите своята същност и излъчване! Подчертавайте индивидуалните си черти и се чувствайте красиви всеки ден!

 

Повече информация за клиниката може да намерите: identityclinic.bg