До горе
26 май

ERES – ФРЕНСКОТО СЪВЪРШЕНСТВО ЗА ЖЕНИТЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА НА БАНСКИТЕ И БЕЛЬОТО

Eres Swimwear and Underwear

„Елегантност, силует, вдъхновение за всички жени, което се предава от поколения на майка“.

Повече от 50 години и в духа на съвременния Couture френската марка ERES блести по целия свят. Дизайнерския бранд, който предлага колекции бански костюми, бельо и активни дрехи, които символизират френското съвършенство.

Eres Swimwear and Underwear

Той представя женствено отношение с удобни, елегантни и издръжливи модели, проектирани от неговото студио. ERES облича женските тела във всеки момент от живота им с уникален гардероб, в който красотата и благополучието са едно и чиито продукти се противопоставят на времето.

И тази година водена от любовта към красотата, творението и красивите материали Marie-Paule Minchelli ( Мари- Пол Минчели), ръководител на студиото и колекциите, си представи плодови цветове и флорални щампи, които предизвикват места, наситени със слънце, пищна растителност и безкраен хоризонт.

Eres Swimwear and Underwear

В ERES определени стилове винаги са успешни. Сезон след сезон, в цветове и щампи, следвайки настроението и желанията ви, отвеждайки ви от басейн в Корсика до мексикански плаж чрез танцово студио и напитки в кафене на настилка, някои култови бански артикули са просто необходими.

Колекцията пролет-лято 2022 ви кани на лятно бягство в Средиземно море. Банските костюми задават тон със сияйни цветове, изключителни форми и изискани детайли. Хармонично, линията за плажно облекло предлага гладки рокли и пищни материали за силно ефирна визия.

Eres Swimwear and Underwear

Емблематичните парчета от линията за активно облекло са естествено намалени в летните нюанси и в техния летен принт, Feuillages. Видима и невидима едновременно, линията на бельото придава мека и поетична нотка със своята флорална дантела и пудрени тонове. Тази пролет-лято колекция е изпълнена с цветове, които ви пренасят в слънчевите места на Средиземноморието.

Eres Swimwear and Underwear

Неподражаеми, вечни и емблематични, моделите на ERES са посветени на елегантността ,стила и класата, които илюстрират богатата история на бранда.

И вие вече може да откриете най-емблематичните модели на френския бранд  ERES в бутик 7 koncept store.

Уеб сайт:  koncept7.bg

Адрес: гр.София 1000, ул. Цар Калоян 7