До горе
17 мар.

EНДОСФЕРНАТА ТЕРАПИЯ – ПЕРФЕКТНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ЦЯЛОТО ТЯЛО

Endosphеres AksensorALL

Представете си процедура, при която с приятен масаж, без никаква болка, целулитът намалява, подобрява се мускулния тонус и губите сантиметри от обиколката на бедрата и дупето? И отново – без болка, само с приятен масаж.

Най-новият революционен апарат, който извайва тялото  – Endosphеres AksensorALL,  е в козметичен център Persona.

 

Защо апаратът е уникален ?

Определено методът на Ендосферната терапия е единствен по рода си и уникален. Чрез компресивната микровибрация, иновативният апарат гарантира изключителна ефикасност, той представлява нова ера в третирането и лечението на целулит, мускулни крампи, спортни травми и др.

Endosphеres AksensorALL

Благодарение на своите 55 въртящи се силиконови сфери, които са разположени в цилиндричен накрайник, терапията с Ендосфера премахва болката, осъществява лимфен дренаж, стимулира кръвообръщението, има моделиращ и тонизиращ ефект.

 

Endosphеres AksensorALL

Активиране на микроциркулацията

Апарат, който с помощта на микровибрация и микрокомпресия дренира, подобрява кръвообращението, реструктурира желаните от нас зона, премахва целулита и увеличава мускулния тонус.

Препоръчителният курс е 6- 12–18 процедури в зависимост от стадия на целулит. Всяка терапия трае около 1 час, изключително приятна е и няма никакъв дискомфорт за пациента. Използва се специално масло, което улеснява движението на силиконовите сфери. Процедурите са безболезнени и могат да се създадат дори и от бременни жени, както и от хора с разширени вени и повърхностни капиляри. Доказано е, че при тях има благоприятно въздействие.

 

Endosphеres AksensorALL

Лимфен дренаж

Апаратът създава импулсно и ритмично въздействие, което се предава в зависимост от посоката на въртене на цилиндричния накрайник върху лимфната система. По този начин се стимулира извеждането на излишните течности от организма, характерни за лимфния застой. Освен това се ускорява метаболизмът и значително се намаляват токсичните вещества в организма.

Това, което на нас ни харесва при Ендосферата е, че не е просто, работи върху определена зона, а през цялото време има контрол от страна на терапевт и в съчетание с лек натиск, той сам контролира и избира върху коя зона да се съсредоточи.

Тук е добре да споменем, че всеки масаж, всяка процедура, която си правите, няма да има ефект, ако вие сами не и помогнете. Това означава да спортувате и да спазвате правилния хранителен режим, да пиете повече или необходимата вода, за да помогнете на тялото, за да изхвърлите ненужните токсини в организма, да изхвърлите ненужните токсини в организма.

 

PersonaРЕЗУЛТАТЪТ

Резултатите след 10 процедури са намаляване на обема на мастните натрупвания, подобрена еластичност и заглаждане на кожата и неравностите.

Чрез ендосферната терапия се постигат много добри резултати и при жени, които работят по цял ден седнали на стол – обездвижени, както и при такива, които задържат вода и течности в определени зони, също така и при жени в менoпауза.

Процедурата с Ендосфера е чисто физическо третиране.

Комбинирането на терапията с Ендосфера с пречистването на организма, правилното хранене и добрата двигателна активност са гаранция за успех и добро здраве!

За  записване на час и повече информация посетете: persona.bg