До горе
9 сеп.

EMSCULPT NEO – ИЗВАЙТЕ МЕЧТАНОТО ТЯЛО С НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБИВ В БЮТИ ТЕХНОЛОГИИТЕ

EMSCULPT NEO

„Новата любима и най-добре пазена тайна на модели, спортисти, професионални фитнес треньори и холивудски знаменитости е вече и у нас.“

Когато става въпрос за неинвазивно контуриране на тяло , често чуваме за процедури, които са идеални за хора, които като цяло са в добра форма, но имат упорита област, която изглежда е имунизирана срещу диета и упражнения. Получаването на тялото на вашите мечти не трябва да бъде борба.

Като един от водещите центрове за красота в София – Лазер център Body Aesthetics са и едни от първите на Балканите, които предлагат на своите клиенти най-новаторската технология за бодишейпинг – абсолютния пробив в бюти процедурите EmSculpt Neo. Това е най-новото научно-техническо постижение в естетичната медицина и е единствена терапия (било то инвазивна или неинвазивна), която повлиява доказано и успешно мускулатурата. Тази 3-в-1 терапия в рамките на 30-минутна сесия действа едновременно в трите най-желани посоки: изгаряне на мазнини, стягане на мускулите в 9 възможни зони по тялото, както и лифтинг ефект на кожата в третираната област.

EMSCULPT NEO

Причината е съчетанието на S-RF (синхронизирана радиочестота) и HIFEM+ (High Intensity Focused Electro-Magnetic Plus – високоинтензивно електромагнитно поле).

EmSculpt Neo е усъвършенстваната версия на пожъналия огромен успех в САЩ първо поколение апарат за изгаряне на мазнини и изграждане на мускули. Продуктът на авторитетната компания BTL Industries е единственият уред за едновременно постигане на тези цели 3-в-1, одобрен от FDA (Агенцията за контрол над храните и лекарствата на САЩ). Много холивудски суперзвезди и световноизвестни спортисти извайват тялото си с него дори когато нямат време за тренировки във фитнесзалата.

Плочки на корема и мускули без фитнес: EMSCULPT NEO е най-прекият и безопасен път към стегнато тяло и здравословен вид. Необходими са само 4 процедури по 30 минути за дадена зона.

Представяме Ви и основните ползи от EMSCULPT NEO

 

EMSCULPT NEOB.N. Защо точно EmSculpt Neo на компанията BTL Aesthetics?

Body Aesthetics: Това е единственият в света апарат, за който наистина е доказано научно, а вече и емпирично, че води не само до видими естетически резултати, но и до множество здравословни промени, при това – безопасно! Новата услуга, която въвеждаме, всъщност е истински пробив в света на неинвазивната естетика. Няма друга инвазивна или неизвазивна процедура в света, която да влияе на мускулатурата. Но няма и друга, която да е преминала всички клинични тестове и сертифициране, въпреки че на пазара вече има множество по-евтини копия. Те обаче крият рискове и технологията, с която работят, е неизяснена.

EMSculpt Neo не заменя здравословния начин на живот или спортуването, но въздейства на мастната тъкан и на мускулатурата в организма осезаемо, видимо, доказано. Терапията е изключително висок клас, апаратурата е много скъпа, FDA одобрена, с 37 клинични проучвания от световноизвестни лекари и е много нова за Балканския полуостров. За разлика от САЩ, където е абсолютен хит. В България от този сезон ще я имаме само ние и още двама лекари от много висок клас в Пловдив и Стара Загора.

 

B.N. Кои са здравословните ползи от EmSculpt Neo?

Body Aesthetics: След една цяла година проучване, ние решихме да платим високата цена от 180 000 евро за този апарат, защото се убедихме, че освен ефективен в естетически аспект, той има множество здравословни последствия. След 4 процедури:

  • увеличава се мускулната маса средно с 25%, а това означава по-силни мускули, по-малко напрежение върху костната структура, по-ефективни тренировки, изразходване на повече калории в ежедневните дейности
  • намалява подкожната мастна тъкан с 30%, а това означава по-малко задържани токсини и патологии в организма
  • засилва метаболизма на цялото тяло, подмладяват се мускулите в следствие на хиперплазията и хипертрофията, подмладява се съединителната тъкан в кожата и мастната тъкан вследствие на отделените heat-shock-proteins, които стимулират производство на нов колаген
  • в момента тече клинично проучване, което цели да докаже, че наблюдавания ефект на загуба на висцерална мастна тъкан при пациенти на EmSculpt Nео за зона корем, не е съвпадение, а още едно от здравословните последствия
  • подобрява начина и ефективността на тренировките, като действа за увеличаване на обема и броя на мускулните влакна
  • подобрява позата, походката
  • подходяща е за хора, които имат някакви травми или физически ограничения да тренират и ги връща към забравени преди физически дейности
  • намалява диастаза при жени, за които е противопоказно да тренират корем, позволява им отново да тренират коремната мускулна група

Терапията е неинвазивна, едва 30 минути, правят се 4 процедури за видим ефект. За нас истински интересното е, че в САЩ огромна част от ползващите терапията са активни спортисти, които желаят или да подобрят резултатите си, или се подготвят за конкретни спортни събития, или имат някакви травми, заради които ограничават тренировките, но искат да поддържат форма.

 

B.N. Как е възможно само с 4 процедури да се постигат такива резултати и как така това не е вредно?

Body Aesthetics: Високоефективното електромагнитно поле HIFEM+ предизвиква т.нар. „супрамаксимални мускулни контракции“. Това са контракции на мускула, чиято сила, интензитет и скорост надхвърлят в пъти възможностите на човешкото тяло. HIFEM+ кара мускулите да се адаптират към новата ситуации като променят вътрешната си структура. Това става чрез два процеса мускулна хипертрофия (нарастване на диаметъра на мускулните влакна) и мускулна хиперплазия (изграждане на нови миофибрили и влакна). Т.е. мускулът нараства и добива сила и релеф. дължи на характеристиките на електромагнитното поле, които са такива, че въздействат само на моторните неврони, т.е. нервите управляващи действието на напречно-набраздената мускулатура. За да се стигне до такива характеристики на електромагнитното поле, че да въздействат само на моторните неврони, които задвижват мускулатурата, е работил огромен екип от лекари в продължение на 7 години и почти 40 клинични тествания и множество сертификати, включително FDA, гарантират това.

EMSCULPT NEO

B.N. Защо и как EMSCULPT NEO премахва мастна тъкан?

Body Aesthetics: Тези „супрамаксимални мускулни контракции“ имат нужда от супермаксимално много енергия за много по-кратко време, отколкото при обикновени дейности и спортуване. Когато се изчерпят клетъчните източници, организмът умно започва да черпи енергия от излишното в тялото – излишната мастна тъкан. Метаболитни процеси в организма задвижват процеса на апоптоза – индуцирана клетъчна смърт на излишни мастни клетки. Това е горивото за мускулите, които процедурата оформя. Отпадъчните вещества от този процес се изхвърлят от организма през лимфната система, както при отслабване със спорт или режим. Дори малко по-бързо заради засиленото от контакциите на мускулите кръвообращение.

 

B.N. С какво е различна радиочестотата на EMSCULPT NEO?

Body Aesthetics: EMSCULPT NEO използва патентована синхронизирана радиочестотна енергия с много специфични характеристики. Благодарение на това тя действа насочено само в зоните, в които има нужда, и успешно намалява мастната тъкан и стяга съединителната тъкан –Високата температура до 45 градуса действа на мастната тъкан и на кожата. Тя подпомага процеса на апоптоза на мастните клиетки и предизвиква отделяне на  heat-shock proteins, които стимулират фибробластите към подмладяване както на дермата, така и в дълбочина. Фибробластите започват активно да разграждат остарелия и увреден колаген и да го заместват с млад. На това дължим стягането и лифтирането на третираните зони.

За най-новия EMSCULPT София избира Body Aesthetics – пионера в иновациите в областта на естетическата медицина и висок клас лазерна епилация. Направете го и Вие!

Лазер център Body Aesthetics сe намира в София, ул. Орехова гора №2, а работното им време е повече от удобно от понеделник до петък работят от 09:00 до 19:00, а събота и неделя от 10:00 до 18:00.

Можете да научите повече за предлаганите от тях услуги на bodyaesthetics.bg и да запишете своя час за консултация или други процедури на телефон +3598 7773 7772.