До горе
26 апр.

ЕМБЛЕМАТИЧНИЯТ ЛУКСОЗЕН БРАНД БАНСКИ VILEBREQUIN И ТЕХНИЯ ОТЛИЧИТЕЛЕН МОДЕЛ MOOREA

Vilebrequin - moorea

„С наближаване на лятото, сезонът на банските е идеалната възможност да преоткриете известната френска марка Vilebrequin“.

Vilebrequin - mooreaСпециализирани в дизайн и производство на мъжки костюми за круиз и лято, още с първата си колекция от френската марка Vilebrequin създават силна и уникална идентичност. Непринудения лукс става лозунг за тези специални ваканционни продукти. Тонът е зададен с богата палитра от цветове и „живи“ щампи и основан на философията на компанията за предлагане на първокласни продукти, но без да взема себе си твърде насериозно. “MOOREA”, класическият модел на марката с оригинална кройка от 70-те години е все така популярен благодарение на постоянното добавяне на съвременни щрихи. Всяка една колекция е развита около ежегодно обновявани теми, като доминиращите са флора, фауна и плодове.

Почти непроменен откакто основателят го създаде през 1971 г., мъжкият бански костюм MOOREA се предлага в размери от 2 години до 5XL. Той може да покрие целия живот на един мъж и също така да направи възможно той и синът му да носят абсолютно един и същи бански.

Vilebrequin - mooreaЕкипът от дизайнери на VILEBREQUIN гарантира че компанията запазва оригиналността на специалния графичен дизайн и изящни щампи, представляващи характерните  черти на марката. Безукорни стандарти се прилагат както при дефиниране на палитрата ,така и при възпроизвеждане на цветове. Именно и начина на използване на цветове отличава бранда.

Ако наистина искате да блеснете на плажа и тази година, заложете на колекция MOOREA и високия стандарт на луксозния френски бранд в плажната мода – Vilebrequin.

Повече за марката Vilebrquin може да научите на сайта: vilebrequin.com, както и в социалните мрежи Facecbook и Instagram.

Адрес на магазините:

VILEBREQUIN SOFIA Парадайс Център

бул. Черни Връх 100
1407 SOFIA
BULGARIA
+359 2 987 07 58

VILEBREQUIN МАРИНА ДИНЕВИ
Яхтено пристанище Марина Диневи

Хотел Палас, магазин 14
град Свети Влас 8256
BULGARIA
+359 878 51 81 13