До горе
18 окт.

EFFACLAR DUO ОТ LA ROCHE POSAY – Срещу неравностите на кожата

La Roche Posay - Effaclara

La Roche-Posay, водещ бранд, препоръчван от дерматолози по целия свят, представи нова, подобрена версия на Effaclar Duo+ Cream, която предлага ефективно решение в борбата срещу неравностите на кожата.

Тройна коригираща грижа срещу изразени неравности, петна и черни точки

Този продукт е съдаден с целта да осигурява бърза и ефективна грижа за проблемната кожа с видими резултати след 8 часа. Като се има предвид, че възрастовата граница на младите хора, които се сблъскват с несъвършенства на кожата, става все по-ниска и по-ниска, тази иновативна формула е подходяща за употреба от хора на възраст от 10 години нагоре.

Новият Effaclar Duo+M е формулиран благодарение на познаването на микробиома на кожата и се основава на новата активна съставка Phylobioma. Неговата формула позволява целенасочен и ефективен подход в борбата срещу несъвършенствата, намалявайки и произтичащите от тях петна. Ключовите съставки Niacinamide (облекчава признаците на неравностите), Procerad TM (против петна по кожата) и Aquae Posae Filiformis (пребиотични фрагменти, извлечени от уникалната термална вода La Roche-Posay, която помага за възстановяване на баланса) са внимателно комбинирани, за да дадат най-ефективни резултати.

 

La Roche Posay - Effaclara

ПОДОБРЕНА РУТИНА СРЕЩУ НЕСЪВЪРШЕНСТВА

Освен крема Effaclar Duo+M, лабораторията La Roche-Posay представи и нова версия на Effaclar Purifying Gel Cleanser.

Този измиващ гел нежно почиства кожата, видимо намалява неравностите и премахва себума, като същевременно запазва микробиома и защитната функция на кожната бариера.

Формулата, която почиства кожата, е хипоалергенна, некомедогенна и без аромат.

В комбинация с Effaclar Duo+M, Effaclar Purifying Gel Cleanser е част от двуетапна рутина за кожа, склонна към несъвършенства.

 

La Roche Posay - EffaclaraСИГУРЕН ПЪТ КЪМ ПОДОБРЕНО САМОЧУВСТВИЕ

Acne Vulgaris, един от най-често срещаните кожни проблеми в света, засяга 80% от тийнейджърите и 40% от възрастните.

Акнето е често срещана причина за ниско самочувствие и има голямо въздействие върху психичното здраве.

Сред хората, засегнати от този проблем, цели 35% избягват да се появяват на публични места, а 43% открито споделят, че следите от акне и белезите са се отразили негативно върху създаването на връзки.

Затова е изключително важно да се лекуват според препоръките на дерматолозите.

Ако искате кожата ви да блести през предстоящия период, това е истинска възможност Effaclar Duo+M да стане ваш верен съюзник в борбата с неравностите, петната и черните точки.

Можете да намерите повече информация за Effaclar Duo+M крем и Effaclar Purifying Gel Cleanser, както и за цялата линия Effaclar на официалния сайт на бранда.