До горе
14 ян.

DERMA ACT – 5  ГОДИНИ ПО ПЪТЯ НА СЪЗДАВАНЕ НА КРАСОТА

Derma-Act 5 years

„Красотата не е крайна дестинация, тя е пътуване и любов към промяната“ – Derma-Act

Водени от основния си принцип да създават красота , една от най-успешните и звездни клиники у нас Derma- Act , празнуват този месец своите 5 – години от създаването си.

Eкипът от дерматолози в клиниката начело с техния собственик д-р Константинос Пагидас през тези години успяха да наложат и променят изцяло представите ни за естетична красота, давайки широк достъп до качествени дерматологични услуги и изградени навици за правилна грижа за кожата.

„ За успеха са нужни голямо желание, дисциплина, постоянство и мотивация да продължиш. Както и съмишленици ,с които да вървите заедно по този път.“ – казва красивата лекоатлетка Ивет Лалова, която е новото рекламно лице в празничната рекламна кампания на клиниката.

Ние бихме допълнили ,че зад всеки успех се крие висок професионализъм, много труд , упоритост, и не на последно място работа в екип. Всичко това притежава и отрежда на водещо място у нас целият екип на клиника Derma-Act.

Ние им пожелаваме още много години по 5 да продължават да предлагат най-доброто в сферата на красотата , отговарящо напълно на нуждите на своите пациенти, и всичко това за техния комфорт и споделени усмивки.

Повече за клиниката и предлаганите услуги  може да научите на: derma-act.bg