До горе
2 дек.

ДА ВКУСИШ ВЪЛШЕБСТВОТО НА ПЛАНИНАТА

на Premier Luxury Mountain Resort

Фантазията за почивка в планината, слънчеви и снежни писти, уютно настаняване и персонално отношение може да се превърне в реалност със зимната приказка на Premier Luxury Mountain Resort и изключителните предложения за предстоящия зимен сезон.

на Premier Luxury Mountain Resort

Хотелът е разположен само на 700 м от ски станция „Гондола”, с великолепнa гледкa към Пирин и ски пистите. Всеки ден в Premier ще Ви предложи нови и пълноценни изживявания, усещания и вкусове. Тук можете да се насладите на луксозно настаняване, да зарадвате небцето си с апетитни блюда в двата ресторанта (основният бюфетен ресторант Дионисос и неколкократно отличеният с престижната награда „Ресторант на годината” а-ла-карт ресторант Амброзия), да се потопите в уникалната атмосфера в бар Нектар и да се отдадете на пълна релаксация в Le SPA центъра.

на Premier Luxury Mountain Resort

На разположение на гостите са зала за игри, наем на ски екипировка и организиран транспорт от и до началната станция на лифта, а за най-малките гости – детска площадка, детски клуб, забавна анимационна програма.

С ВИП ски пасовете, които могат да се купят от Рецепцията на хотела, ще избегнете опашките на началната станция на лифта.

на Premier Luxury Mountain Resort

Гостите избират между разнообразие от стаи и апартаменти в четири различни колекции.

Дизайнът на Луксозната колекция Premier съчетава класически разкош със съвременен шик и олицетворява концепцията за истинското гостоприемство.

Разположени на последния етаж, стилните мезонети от колекция Резиденс с френски прозорци към красивите планински гледки, просторни бани и легла, меки като облак, изцяло променят разбиранията за елегантност и удобство.

на Premier Luxury Mountain Resort

В прелестния свят на Premier зимата е низ от вълшебни моменти. Ако ги преживеете, дългът към удоволствието ще бъде изпълнен.

Повече информация и за резервации посетете : https://www.banskohotelpremier.com