До горе
2 февр.

CHROMA ABSOLU ОТ KÉRASTASE: ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ГРИЖА ЗА ВСЕКИ ТИП БОЯДИСАНА КОСА

Kerastase Chroma Absolu

„Боядисването на косата, както и когато желаете, означава пълна свобода и сила да избирате кои сте.“.

В сферата на личната естетика, цветът на косата е от първостепенно значение. Това е един от най-въздействащите начини да сте актуални, да изразявате себе си и да промените начина, по който светът ви вижда.

Kerastase Chroma AbsoluПрез Януари 2022, марката представи най-новата серия Chroma Absoluвъзстановяваща грижа за всеки тип боядисана коса. Kérastase поставя грижата, подкрепена от наука на първо място. При боядисаната коса, мощната грижа е от съществено значение. След като разбраха желанията на тези, които искат да се наслаждават на услуги за боядисване без ограничения, учените на Kérastase, работиха в насока да установят точните нужди на боядисаната коса, за да запази тя интензивността на цвета си, като същевременно остане здрава. Цветът е един от най-вълнуващите ефекти за косата, дори само заради възможността му моментално да преобразява външния вид. Chroma Absolu дава възможност за този вълнуващ ефект отново и отново, поддържайки косата в добро състояние, което води до по-дълготраен цвят.

Използвайки стратегически набор от мощни киселини – аминокиселина, млечна киселина и винена киселина, формулите на Chroma Absolu проникват във вътрешността на косъма, като предлагат грижа за косата отвътре навън за запазване на цвета. Същевременно оставят косата мека, хидратирана и със силен блясък.

Водени от убеждението, че грижата за боядисаната коса трябва да е чувствен ритуал, фокусиран върху удоволствието от върховна красота, серията Chroma Absolu представя нов изтънчен аромат, който отговаря на жизнеността и свободата на изразителния цвят на косата.

Kerastase Chroma Absolu

Създаден от френските парфюмеристи Доминик Хазаел-Масио и Изабел Абрам, ароматът представя своята звездна нотка – нероли. Той създава 72-часов ореол от цветя базирани на земно дърво и мускус – изтънчен аромат, който отговаря на жизнеността и свободата на изразителния цвят на косата.

В днешно време боядисването е топ услуга във фризъорските салони, но голяма част от клиентите са притеснени за уврежданията на косата в резултат на боядисване. Новата серия Kérastase – Chroma Absolu е тук, за да се бори с тези тревоги.

Тя дава свобода на тези, които обичат да боядисват косата си, като представя мощна грижа за всеки тип боядисана коса, която се бори с основните признаци на увреждане на косата.

Chroma Absolu не предлага просто грижа за боядисаната коса, а много повече – дава ви свободата да експериментирате и силата да избирате, кои сте.

Открийте новата серия в салоните Kérastase или последвайте @KerastaseBulgaria