До горе
4 окт.

BMW X – Там където мощта и финеса се срещат

BMW X

В началото на есента имахме удоволствие да бъдем ексклузивен гост на вълнуващо двудневно Test Drive събитие, организирано от BMW Bulgaria под мотото „Открий новото X“.

Събитието се състоя на 19-ти и 20-ти септември, а почетни гости бяха представители на автомобилната индустрия, медийни лица и инфлуенсъри в областта. Денят стартира с информационна презентация в централата на BMW Bulgaria, след което екипът ни се отправи на първата Test Drive обиколка с новия екстравагантен M HYBRID модел BMW XM.

BMW X

Отправна точка бе „Kashmir Wellness & Spa Hotel“ във Велинград, където гостите бяха посрещнати с демонстративна презентация на два изключителни нови модела BMW iX1 и BMW M2, следвани от тематичен BMW обяд с изглед към боровата гора на комплекса.

BMW XВтората част на Test Drive ивента ни даде възможност да изпробваме новия BMW X6 с неговата уникална спортна динамика, атлетичен дизайн и луксозно оборудване. Вечерта бе отразена с елегантен коктейл под звездите, вдъхновяваща вечеря и интересни разговори в уютния ресторант на хотела.

Завръщането в централния офис на BMW Bulgaria стана с новия BMW X5 M Competition, който внесе финален акцент и ни остави без дъх с ефективното разгръщане на мощността и неустоимия си спортен звук. Интериорът на модела бе от най-високо качество и излъчваше елегантност и стил във всеки сантиметър.

BMW X семейството – заедно с новите BMW X5 И BMW Х6 ни показаха и убедиха ,че там където е луксът и технологиите танцуват вълнуващ танц.

Повече може да научите тук: bmw.bg