До горе
7 окт.

БЕЗОПЕРАТИВЕН ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕ И ТЯЛО FORMA INMODE

Forma InMode - bodyaesthetics

„Инвестирайте в кожата си , защото тя ще Ви представя много дълго време напред”.

С настъпването на есента започва и сезонът на апаратните процедури. От лазерен център „Body Aesthetics“ са сред тези, които поправят път на новите технологии в сферата на красотата.

Forma InMode - bodyaestheticsForma InMode или „Терапията на звездите“, както я наричат в САЩ заради изключителната и популярност сред известни актриси, певици и инфлуенсъри, е вече и у нас.

Искаме неоперативен, бърз и безболезнен подход? Най- хитовата радиочестотна терапия е именно нашето решение. Тази процедура е изключително подходяща за стягане на кожата, премахване на бръчки и превенция на процеса на стареене на кожата.

А още от първата процедура на радиочестотен лифтинг с Forma InMode усещането ни в третираната зона е за моментална стегнатост. Tя мигновено повдига контура на челюстта, прибира брадичката и премахва бръчките „пачи крак“ около очите.

В допълнение спомага за заличаване на назолабиалните гънки, пушаческите бръчки над горната устна, линиите на челото, шията и деколтето. Намалява размера на порите, изглажда зоната около лактите, коленете, мишниците и гърдите.

Резултатите от безоперативния лифтинг с Forma InMode са напълно естествени ,благодарение на което кожата е с моментален лифтинг ефект, по-млада, по-здрава и по-стегната.

В сравнение с оперативния лифтинг, резултатите тук се подобряват, като препоръчителния брой процедури са 6, а ефекта от тях е траен до 4 години с поддръжка през няколко месеца.

Forma InMode - bodyaesthetics

Тук наистина всичко е красота. ..И  това ни харесва , че в Body Aesthetics  освен ,че избират най-високия клас неинвазивни и високотехнологични процедури ,стоят зад резултатите, които обещават, а мисията им да ни накарат да се чувстваме и да изглеждаме в най-добрата си форма, съвпада изцяло с нашите желания!

Затова ако искате и Вие да харесвате себе си , или да се поглезите в приятна и функционална атмосфера, с новият безоперативен лифтинг за лице и тяло Forma InMode ще изглеждате по-добре, а не по-различни.

Можете да научите повече за предлаганите от тях услуги на http://bodyaesthetics.bg/ и да запишете своя час за консултация за лазерна епилация или други процедури на телефон +3598 7773 7772.
Лазер център Body Aesthetics сe намира в София, ул. Орехова гора №2, а работното им време е повече от удобно от понеделник до петък работят от 09:00 до 19:00, а събота и неделя от 10:00 до 18:00.