До горе
15 апр.

Benjamin Moore – брандът, който превръща всяка стая в малко произведение на изкуството.

Цветовете, технологиите, иновациите и лидерството само част от нещата, които отличават Benjamin Moore.

Известни в цял свят с красотата и качеството на своите цветове, потребителите и професионалистите в областта на дизайна се обръщат към системата за цветове на Benjamin Moore като към лидер в избора на цветове за боядисване и вдъхновение. Взимайки пример от тенденциите в модата, текстила и изкуствата, екипът на студиото за цветове на Benjamin Moore създава цветови палитри и инструменти, които помагат на собствениците на жилища и дизайнерите да реализират своята визия.

Направете стъпка към красивия дом, който заслужавате, и се възползвайте от специалните им предложения за сезона. Предизвикайте въображението си, разкрийте уникалността на всяка стая и превърнете дома си в истински уютно убежище с бои Benjamin Moore!

Blue Nova – 2024 Color of the year
Pristine – 2024 Color Trend

Regent Green – 2024 Color Trend

За Benjamin Moore

„Евро Азия” ЕООД е официален дистрибутор за България, на продуктовата гама бои с марка Benjamin Moore® Paints и налага името ѝ повече от 17 години. Цветове, технологии и иновации определят Benjamin Moore, като лидер на пазара повече от век. Отличават се с портфолио от продукти, които са специално създадени според търсенето и желанията на клиентите. От 1883 година мисията им е да внасят уют, красота и хармония във всеки дом, а целта им е да продължат да бъдат лидери, които да налагат стандарти за неповторими цветове и качество. При тях можете да откриете перфектния цвят за всяко кътче във вашия дом.

Benjamin Moore Paints  са продукти с ненадмината трайност – устойчивост на постоянното измиване, изключителна лекота на премахване на петна и с добавки против мухъл и плесен. Комбинацията от Premium боя и GENNEX – патентована система за оцветяване на водна основа, води до резултати, които спират дъха. Освен обещанието за неповторими цветове чрез разтърсваща Color Lock® технология, Benjamin Moore Paints дава Green promise® за екологичност и опазване на природата.

Oфициалния нов и модерен Шоурум на Benjamin Moore® Paints вече отвори врати в гр. София, на ул.“Черковна“ 3, и ви очаква с най-новата им колекция от бои, вдъхновени от великолепието на природата и иновациите в дизайна.

Официален магазин на Benjamin Moore България

Не пропускайте възможността да подобрите красотата и комфорта на вашия дом с боите на Benjamin Moore.

Повече можете да научите на: benjaminmoore.bg