До горе
4 ное.

БЪДЕЩЕТО НА КРАСИВАТА КОСА

Kerastase Specifique Potentialiste

 “Разкрийте пълния потенциал на косата си с новия универсален предпазващ серум за скалп Potentialiste от серията Spécifique”

След пандемията в цял свят здравето се цени повече от всякога. Приоритетите ни са променени, а това увеличава търсенето на ефикасни, научно доказани решения за косата.

Балансираният скалп е основата за красива и силна коса. Подобно на останалата част от нашето тяло, той има своя собствена екосистема от различни микроби, бактерии и гъбички. Тази екосистема се нарича микробиом. Когато микробиомът на скалпа се наруши, това води до лющене, пърхот и нездравословно изглеждаща коса.

Kerastase Specifique Potentialiste

През месец септември от френския бранд лидер в козметика за коса  Kérastase, лансираха серията Spécifique Divalent, цялостна балансираща грижа за коса с двойно действие, за корени, склонни към омазняване и сухи и чувствителни дължини.

Звездните съставки съдържащите се в продуктите от серията са аминокиселина, витамин B6, каолинова глина и серамид. Формулите обогатени с аминокиселина помагат едновременно за балансиранетои хидратирането на косата по дължините.

Kerastase Specifique Potentialiste

Като допълнение към тази гама през месец ноември, ви представяме и перлата в короната на семейството продукти Spécifique – серум Potentialiste, универсален предпазващ серум за небалансиран скалп. Основан на науката за микробиома, серумът е създаден, за да осигурява грижа за трилионите микроорганизми, които поддържат скалпа и различните му функции в оптимално състояние. Това е революционният резултат, постигнат от дългогодишната работа на лабораториите на Kérastase, водена от убеждението, че косата може да достигне пълния си потенциал само с балансирана основа и оптимално здраве на скалпа.

Серумът Spécifique Potentialiste е обогатен с бифидус пребиотични фракции и витамин С (дериват) – за укрепване и балансиране на микробиома на скалпа.

Potentialiste е оптималният щит за скалпа, който защитава от външни вредни фактори като замърсявания и UV лъчи. Използван ежедневно, този усъвършенстван продукт осигурява незабавен охлаждащ комфорт, като с течение на времето стимулира здравето на корените и баланса на скалпа.

Като защитава микробиома на скалпа, серумът Specifique Potentialiste създава идеална среда за силна, здрава и красива коса.

Можете да намерите в салоните в страната, или последвайте @KerastaseBulgaria