До горе
11 окт.

АЗБУКАТА НА КРАСОТАТА – ЗЛАТНОТО ПРАВИЛО В ПРОТИВОСТАРЕЕЩАТА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

Retinol B3 La Roche-Posay

По повод представянето на новата серия Retinol B3 La Roche-Posay организира специално събитие, което събра експерти и представители на бранда, които обърнаха специално внимание на важността от използването на продукти с Ретинол в рутината и изтъкнаха ползите му.

Събитието беше посетено от журналисти, почитатели на марката, както и известни инфлуенсъри. Всеки гост имаше възможност да тества състоянието на своята кожа при специалист  в слециално предвидения кът за красота  и да получи препоръка за продукти от Anti Age сериите на La Roche-Posay.

 

ИДЕАЛНАТА НОЩНА ГРИЖА С ВИТАМИН А

Благодарение на мощния регенеративен ефект на витамин А, новият серум Retinol B3 с термална вода La Roche-Posay успешно решава проблема с дълбоките бръчки, неравномерния тен и признаците на фотостареене при всички типове кожа, дори при чувствителната. Добрите резултати се потвърждават и от самооценката на 51 жени под 65 години, използвали серума за период от два месеца. 96%* от тях потвърждават, че кожата изглежда по-мека и по-хидратирана, 92*, че изглежда по-свежа, докато 90%* от тях потвърждават, че кожата изглежда по-фина. За още по-добри резултати, най-добре е да прилагате серума като вечерна грижа и да го комбинирате със серума Hyalu B5, който да нанасяте сутрин. Не забравяйте да използвате и продукт с SPF защита.

 

ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА С ВИТАМИН В ЗА ЛИЦЕТО И ДЕКОЛТЕТО, ЗА БЕЗУПРЕЧНА КОЖА

Серумът Hyalu B5 възвръща свежестта, еластичността и обема на кожата и е признат за продукт номер едно против стареене в аптеките в Европа. Интензивното му ревитализиращо действие придава на кожата на лицето по-здрав външен вид.

Съдържа уникална формула, която комбинира чиста хиалуронова киселина, витамин В5 и мадекасозид, които работят за обема и възстановяването на кожата. Препоръчва се като ежедневна рутина в комбинация с ретинол, като е подходящ и за употреба вечер, а сутрин нанасяйте серум Pure Vitamin C10.

 

СУТРЕШНИ РИТУАЛИ С ВИТАМИН С, ИЗВЕСТЕН СЪС СПОСОБНОСТТА СИ ДА ПОДОБРЯВА СИЯНИЕТО И ТЕКСТУРАТА НА КОЖАТА

С Pure Vitamin C10, антиоксидантен серум, който обновява кожата и изравнява тена, давате на кожата си грижата, която заслужава. След нанасяне сутрин тя става сияйна, по-стегната и в същото време бръчките намаляват, както и неравностите на текстурата и цвета, което ви кара да сияете през целия ден.

Вечер, за дълбока хидратация и възстановяване на кожата, използвайте серума Hyalu B5, тъй като тези два серума заедно образуват идеално дуо против стареене.

Превърнете своята борба с признаците на стареене във вдъхновяващо пътешествие за по-добро разбиране на невероятните регенеративни способности на вашата кожа. Правилните решения за по-добър живот на чувствителната кожа са само на един клик разстояние.

 

За повече информация относно La Roche-Posay, както и за новите серуми против стареене, посетете www.laroche-posay.bg и следвайте La Roche-Posay в Instagram и Facebook.