До горе
30 сеп.

Анти-ейдж супер звезда пристига със стил: Представяне на Vichy Liftactiv Retinol Specialist Serum

VICHY LIFTACTIV RETINOL SPECIALIST SERUM

Тенденциите в красотата се промениха значително през последните години и ако ги следите, тогава знаете, че ретинолът набира все по-голяма популярност като съставка за грижа за кожата, която при внимателна употреба осигурява значителни разултати в грижата против стареене.

Снощи Vichy събра голям брой специалисти по дерматология, медии, известни личности и инфлуенсъри, в София, за да представи новата звезда от гамата Liftactiv – серум Vichy Liftactiv Retinol Specialist.

Марката, препоръчвана от 50 000 дерматолози, представи формула с ретинол, която ефективно намалява дълбоките и видими бръчки, като същевременно намалява други признаци на стареене на кожата. Ефикасността  на серума Liftactiv Retinol Specialist е тествана в едно от най-дългите клинични проучвания, с продължителност пет месеца, и резултатите показват значителен напредък в облекчаването на всички признаци на стареене на кожата: от намаляването на видимостта на всички видове бръчки, дори и на най-дълбоките, до повишаване на стегнатостта и гладкостта на кожата и еднородността на тена.

VICHY LIFTACTIV RETINOL SPECIALIST SERUM

По този повод френският дермокозметичен бранд Vichy за пореден път умело интегрира своите експертни знания със съвременната динамика и потребности и ги въплъти в представянето на новия продукт, чиято формула е създадена в сътрудничество с топ експерти. На елегантното събитие за края на лятото, в ролята на модератор влезе известната телевизионна водеща Ева Веселинова, лице на гамата Vichy Liftactiv, а към нея се присъединиха д-р Камелия Присадашка, дерматолог, както и Диана Иванова – представител на бранда.

“Като голям фен на линията Liftactiv, която използвам от дълго време, много се радвам да бъда част от представянето на един продукт, който ще помогне на жените в борбата им с тези повече или по-малко видими признаци на стареене на кожата. Тъй като серумът Liftactiv Retinol Specialist вече зае специално място във вечерната ми рутина, вярвам, че той ще се превърне във важна стъпка в рутината и на всички останали дами, които ще имат възможността да го пробват“, разкрива Ева.

VICHY LIFTACTIV RETINOL SPECIALIST SERUM

Д-р Присадашка разказа от първа ръка, че новият серум Liftactiv Retinol Specialist е обогатен с уникален  комплекс против стареене на кожата, който намалява дори най-дълбоките бръчки, като същевременно обновява клетките, придавайки на кожата сияйност и блясък.

​​„Ретинолът има множество положителни ефекти върху кожата. Ускорява обновяването на кожата, което е забавено с напредване на възрастта, и кожата възвръща младежкия си блясък и свежест. Стимулира производството на колаген, като по този начин намалява фините линии и повишава еластичността.  Освен за третиране на бръчките се прилага и за намаляване на  хиперпигментациите, независимо дали те са дифузни или само под формата на няколко петна по лицето. Изводът е, че това е продукт, който е отличен за млада кожа и за предотвратяване на стареенето й, както и за зряла кожа, като освен че подобрява текстурата, гладкостта и фините линии, предлага решение и за пигментните петна“, обясни д-р Присадашка.

По време на разговора на сцената, Д-р Камелия Присадашка разказа и за значението на правилното използване на протокола Vichy Liftactiv Retinol, като същевременно разсея всички митове, свързани с употребата на този уникален продукт.

VICHY LIFTACTIV RETINOL SPECIALIST SERUM

Ако сте се чудили от кои продукти е съставен незаменимият протокол за намаляване  на признаците на стареене на кожата, ще ви го разкрием по-долу. Серумът Liftactiv Retinol Specialist е предназначен за изглаждане на дълбоки бръчки и се използва като част от вечерната грижа, а дневният крем Liftactiv Collagen Specialist с три пъти повече проколагенови пептиди за три пъти по-високи нива на колаген в кожата, се препоръчва за сутрешна грижа. Този протокол се препоръчва за дами, които търсят значително действие против стареене, за да коригират всички признаци на загуба на колаген.

VICHY LIFTACTIV RETINOL SPECIALIST SERUM

Като последна стъпка за най-добра защита и резултати, се препоръчва Capital Soleil UV Age Daily Anti-Photoaging Water Fluid със SPF 50+, който клинично доказано коригира признаците на фотостареене, включително тъмни петна и липса на плътност.

Vichy демонстрира своя дерматологичен опит организирайки т.нар. “бързи срещи”. В смела обстановка, символично доминирана от белия цвят, присъстващите имаха възможност да прекарат време с избран дерматолог в специално проектирано пространство. Те споделиха със своите последователи в социалните мрежи отговорите на експертите за приложението на този продукт и разсеяха митовете около използването на ретинол.

VICHY LIFTACTIV RETINOL SPECIALIST SERUMГостите блестяха във всички нюанси на бялото, а сред присъстващите бяха много публични личности и лайфстайл инфлуенсъри.

Мисията на Vichy винаги е била фокусирана върху подкрепата на жените от всички възрасти, като същевременно им дава възможност да се чувстват добре в собствената си кожа. Ето защо развитието на вече разпознаваемата линия Liftactiv е важна стъпка към постигането на тази цел. Мощната синергия на продуктите, които можете да намерите в аптеките и да усетите върху кожата си още днес, представлява истинска революция в грижата против стареене.

А как звездите си прекараха по време на тази вълшебна вечер, допълнена с музиката на Орлин Павлов, вижте по-долу.

Вижте повече информация за новия продукт на сайта на Vichy.bg