До горе
6 апр.

212 HEROES FOR HER Е НОВ ЖЕНСКИ АРОМАТ OТ CAROLINA HERRERA

212 Heroes

“Има нещо героично във факта да се открояваш с личността си в свят, който иска да те оформи и да те превърне в стереотип” – Carolina Herrera.

Оптимизъм, смелост, желание за превъзходство, приятелство, власт на жените , чувство за общност: всички тези ценности могат да се поберат в скейтборда. Вселената на Carolina Herrera, която е под знака на дързостта, младостта и свободата, отваря нова страница с 212 Heroes, нова тоалетна вода за жени, която празнува приключението да бъдеш себе си.

212 Heroes

212 Heroes е иновативна тоалетна вода с веган формула и флакон, с нов поглед  към вече емблематичния скейтборд 212 Men Heroes. И по повод официалното му лансиране, е заобиколен от разширена версия на 212 Gang, мечтан екип от мултидисциплинарни таланти, които не се интересуват от тагове и категории.

212 Heroes„212 Heroes празнува бунтарството като начин на живот и отваря нова глава от това приключение, изградено около трансформиращата сила на младостта. Жените, които участват в това ново представяне, са вдъхновяващи заради изключителната си любов към свободата. Те доказват, че красотата и талантът вече не са свързани с остарели представи, а с нещо, което е далеч по-интуитивно и непредсказуемо, толкова главозамайващо като усещането да скачаш със скейтборд. Ето какъв е този аромат”. През лятото на 2021 г. Каролина Ерера представи 212 Men Heroes, нова концепция, която прокарва идеята за свобода, дързост и автентичност без филтър. Сега семейството става по-голямо с 212 Heroes, нова звезда в тази приобщаваща вселена, която празнува младостта като състояние на духа.

212 HeroesПо този начин лайтмотива на  212 Heroes, „Завинаги млади“, получава ново значение в контекст, в който жените държат ключа към социалната трансформация и показват, че младостта, отвъд възрастта, е състояние на ума, което позволява на всеки да промени света.

212 Heroes For Her е аромат, който защитава младостта без ограничения, автентичността и свободата да бъдеш себе си. С емблематичния флакон с форма на скейтборд 212 Heroes, този новаторски 100% веган аромат е представен от разнообразен колектив от вдъхновяващи жени, които променят света чрез своя талант, отдаденост и безстрашна автентичност – напомняйки ни, че няма нищо по-героично от това да бъдеш себе си.

212 Heroes е празник на жените, които променят света.

Може да намерите в  douglas.bg