До горе
14 апр.

1 MILLION ELIXIR – НОВИЯТ ИНТЕНЗИВЕН ПАРФЮМ НА PACO RABANNE

Paco Rabanne - 1 MILLION ELIXIR

„Вълнуващ и елегантен нов мъжки парфюм и изключителен шедьовър в ароматната колекция Million.“

Paco Rabanne лансира нов аромат, който да се присъедини към най-успешната му мъжка линия 1 Million.
По-дълбок, по-силен, по-богат , по-интензивен от всякога, новият 1 MILLION ELIXIR е невероятно интензивен, безпогрешно 1 Million.

Този мощен аромат е създаден с ръчно подбрани съставки, които правят тази композиция шедьовър , който се отличава с  изключителното качество на суровините, използвани за създаването му .

Paco Rabanne - 1 MILLION ELIXIRДо върха на интензивните усещания и отвъд

Създаден от парфюмеристите Кристоф Рейно, парфюмерист на оригиналния 1 Million, и Куентин Биш, ELIXIR се присъединява към 1 Million Le Parfum и 1 Million в бляскавата и свободна вселена, където притежаването на всичко е втора природа.

Водени от желанието да се използват най-добрите съставки за да се пресъздаде нова, екстремна интерпретация на увереност и успех, 1 MILLION ELIXIR е смел нов начин да се откроите от тълпата, с лъскавата интензивност на този дълбок и изключителен аромат, който е безкомпромисен по всякакъв начин.

 

АРОМАТ – АМБРОВ ДЪРВЕСЕН ​​ПЛОДОВ ЕЛИКСИР

Висшата чувственост се среща с интензивна и дълготрайна сила.

Това е опияняваща смес, дълбока и пристрастяваща, която влива богати флорално-плодови нотки в най-добрите съставки.
“Grand Cru”, който вибрира с контраста на топлите ванилови гори – и сиропирана Davana.

Paco Rabanne - 1 MILLION ELIXIRВръхните нотки на натурално масло от сладка ябълка и първите нотки на листа Davana, незабавно обгръщащи и наситени, създават директно въведение в смелата и отличителна смес.

В сърцето му са  ръчно подбраните съставки – най-добрата турска роза Davana и Oсмантус, флорални с кожени, кайсиеви нотки – и диви зърна Тонка, които са част от причината тази уникална композиция да се откроява с върховното качество на аромата.

В базовите нотки, чувствената сиропирана Davana се задържа, вибрираща с ценните екстракции от дестилация на масло от Пачули и Кедрово дърво и шушулки от черни ванилови семена.

1 MILLION ELIXIR е по-богата, по-дълбока концентрация от всеки друг аромат от линията 1 Million.

 

НОВИЯТ МИСТЕРИОЗЕН СИМВОЛ – НОВ ЗНАК ЗА МОГЪЩЕСТВО, НОВ ЗНАК ЗА ТРАЙНОСТ

Емблематичното златно кюлче сега носи нов отличителен знак за сила: смел, отчетлив и изискан. Черният триъгълник е знак за нова сила, която е твърда, интензивна и мистериозна.

Оригиналният флакон 1 MILLION е  като  бижу, отразяващо различните аспекти на аромата. Сложно издълбан черен триъгълник, в който са скрити безкрайна, ценна сила и енергия. Покана да се впуснете във върха на интензивността.

И за да изпъкне с въздействие по всякакъв начин, външната опаковка от златно фолио носи нови вертикални ивици и елегантни нюанси на черно.
Едновременно дръзки и елегантно фини.

Paco Rabanne - 1 MILLION ELIXIR

ПАКО РАБАН СЕ ГРИЖИ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

Пако Рабан вярва, че носи сериозна отговорност за околната среда.

Този нов аромат, произведен във Франция, може с гордост да претендира за веганска формула с 91% съставки от естествен произход, стриктно спазвайки стриктната политика за етично добиване на съставките.

Външната кутия на 1 МИЛИОН ELIXIR е 100% рециклируема с FSC акредитация, като материалите за изработването ѝ са добити етично.

 

Открийте новият мъжки аромат 1 Million Elixir, върхът на интензивността от Million, воден от желанието за най-високо качество.

Експлозия от чувства, които на мига ще събуди у вас този елегантен мъжки аромат.

Може да намерите в  douglas.bg и специализираните магазини.