До горе
6 сеп.

ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА КОСА С ГАРАНТИРАНИ РЕЗУЛТАТИ В DERMA-ACT

Трансплантация на коса с гарантирани резултати в Derma-Act

„Присаждане на коса: тази тема има значително повече смисъл и измерения от обикновеното суетене пред огледалото с гребен в ръка“

Косата е важен атрибут за визията на съвременния човек, а косопадът е проблем засягащ както мъжете, така и жените и влияе на естетическото възприятие, самочувствието и увереността на засегнатите.

За щастие, днес съвременната медицина предоставя възможността този проблем да бъде решен завинаги. Tрансплантацията на коса е единственият начин за сгъстяване на косата давайки ни ефективни и дълготрайни резултати. Тази естетическа хирургическа намеса не е просто суетна прищявка, а желание породено от вроденото чувство за симетрия и нормалност.

Дерма-акт

Предлагайки последните иновации в областта на дерматологията и естетичните процедури Derma-Act предоставят възможността присаждането на коса да се извърши чрез Mетода FUE (Follicular Unit Extraction – извличане на фоликуларни единици) или още познат като метода “игла”. Златен стандарт в присаждането на коса. Процедурата е неинвазивна, не оставя белези и протичането ѝ обикновено минава без усложнения. Това прави трансплантацията на коса по метода FUE най-надеждния и търсен начин за третиране на перманентен косопад.

Дерма-актКвалифицираните специалисти в клиниката извършват трансплантацията на коса по метода FUE под местна упойка ,като за всеки пациент има минимален възстановителен период. По време на процедурата хирургът присажда донорни космени фоликули (най-често от задната част на главата) посредством специални имплантни устройства. Способността на импланта да се адаптира спрямо зоната на поставяне гарантира естествения растеж на косата, с подходяща посока и ъгъл на растеж на косъма. Резултатите са перманентни, като новата коса обикновено започва да расте от 4 до 6 месеца след трансплантацията, а пълният ефект от присаждането се разгръща до 1 година от самата процедура.

От  Derma-Act ни гарантират резултати , чрез серия от преброяване на космените фоликули преди и след транцплантацията. Това става посредством уреда FotoFinder и конкретно програмата TrichoLAB, която дава възможност за подробна и точна диагностика на заболяванията на скалпа, цифрова трихоскопия, както и изчисляване броя на космените фоликули, които ще са необходими за възстановяване на плътността на косата. FotoFinder позволява да се измери точния процент на косопад при всеки пациент и да се анализира характеристиката на  алопецията. Той също така помага за изчисляване на космените фоликули 8-12 месеца след трансплантацията – тоест фоликулите, които са били присадени и израснали отново в изтънените участъци. Ако се отчетат повече от 15% загубени трансплантирани фоликули, Derma-Act извършва реоперация на допълнителните фоликули напълно безплатно!

Както гривата е гордостта на лъва, така косата е от фундаментално значение за човешката същност още от древността.

Ако искате и Вие ефикасни и дълготрайни резултати, доверете се на доказаните професионалисти в клиника Derma-Act , които ще Ви осигурят правилната грижа за Вас и безкомпромисно качество!

За повече информация посетете:www.derma-act.bg, запишете час на телефон 0889 74 14 17 и 02/450 80 80 или посетете официалната Facebook страница на клиниката.