До горе
10 мар.

СЪС CMSLIM БЪРЗО И БЕЗОПАСНО КОНТУРИРАНЕ НА ТЯЛО

CMSLIM

В началото на пролетта всяка една от нас мечтае да влезе във форма бързо и ефективно, без изтощителни тренировки и оперативна намеса. След персонално направена консултация със специалист  в естетична клиника DERMA BEAUTY BY DR.PASKOVA, ни беше изготвена специална тренировъчна  програма на зоните, които е необходимо да се третират.

С удоволствие имахме възможността да изпробваме най-новия и модерен мускулен стимулатор CMSLIM, който извайва фигурата безопасно, безболезнено и бързо.

CMSLIM

А резултат е налице  – още след третата процедура усещането е за мигновено укрепване на мускула на третираните зони : корем, бедра и дупе, еквивалентно на една едночасова физическа тренировка в зала.

Това, което е отличително за него е, че докато релаксираме получаваме една 30 минутна тренировка, постигната без капка пот. CMSLIM не изисква специално облекло или третиране на зоните без него , хубавото е ,че той може да се прилага и върху дрехите с които сме в ежедневието ни.

Препоръчителният брой процедури за една зона е около 8, като те зависят от индивидуалното състояние на всекиго и могат да бъдат съчетани с всякакъв вид физическа активност.

С последната иновация CMSLIM в естетичните процедури , вече можем да влезем в отлична форма бързо и без усилия, благодарение на стопяването на мазнини и стягането на мускулите чрез електростимулация.

Ако искате и Вие да оформите тялото си ,задължително изпробвайте CMSLIM ,мястото е DERMA BEAUTY BY DR.PASKOVA.

За повече информация посетете dermavita.bg или запишете  час за консултация : 02 / 962 25 33(44) или 0884 94 95 81