До горе
23 ное.

РИТУАЛ НА КРАСОТАТА С BIOLOGIQUE RECHERCHE

РИТУАЛ НА КРАСОТАТА С BIOLOGIQUE RECHERCHE

Луксът винаги има висока цена, а цената винаги означава безупречност и съвършенство. Този месец Ви разкриваме защо професионалните терапии с френската козметика  Biologique Recherche са толкова ефективни.

Представяме Ви и стъпките на терапията, променила представите ни за козметична процедура с мигновенния си ефект на свежа и сияйна кожа.

Стъпка 1

Почистване на лице с лосион LAITT VIP 0 2, едновременно с това се прави и входящия масаж, който включва скулптуриращи и специфични движения с ръце, ефективно комбинирани с бързи пулсиращи погалвания, които придават реструктуриращи измерения на тази терапия.

Стъпка 2

След масажа се нанася LOTION P5OW, той е предназначен за чувствителна кожа. В сравнение с другите лосиони това което го отличава е съдържанието на арника, която спомага за блокиране на зачервяванията и възпаленията.

Стъпка 3

Бустер терапия с SOIN RESTRUCTURANT ET LISSANT N1 ,която включва два продукта – единият е течност, другия е пудра. Течността съдържа хиалурон, копринени и млечни протеини. Характерно за него е и съдържанието на тиква ,която е изключително активна съставка за чувствителна кожа. Пудрата съдържа водорасли. В съчетание двата продукта се смесват и се работи върху деколте, шия и лице със специфични мануални техники.

Стъпка 4

Нанасяне на специфични маски според състоянието на кожата ни ,в случая се прилага MASQUE BIOSENSIBLE, която е изключително богата на липиди, и специфични съставки за успокояване на кожата. Маската се оставя да действа 15 минути. Тя е дълбоко хидратираща, има успокояващо и регенериращо действие.

В случай на хиперчувствителност на кожата, маската може да се комбинира със студената маска COLD MASK, която се  разбърква и поставя върху основната маска върху марля.

Стъпка 5

Масаж със специалните криостикове на BIOLOGIQÙE RECHERCHE специално предназначени за работа върху чувствителна кожа. Те се изстудяват в хладилник и се прилагат върху нанесената маска със специфични масажни движения по линиите на лицето.

Стъпка 6

Нанасяне на серуми, като специфичното за тях е ,че се нанасят след маските в сравнение с други козметични процедури. В този случай за чувствителна кожа бяха приложени последователно серумите – BIOSENSIBLE и ЕRYTHROS. А за околоочен контур и против поява на бръчки серум Elastine.

Използването на индивидуален клиничен подход води до видими резултати още след първата процедура. Резултатът е  наистина впечатляващ – кожата е хидратирана, озарена, фините линии и бръчки са изгладени,  тенът изравнен, кожата  блести от красота.

Препоръчваме Ви и Вие да се отдадете на един разкрасяващ ритуал за красива кожа, разбира се с френската луксозна козметика BIOLOGIQUE RECHERCHE.

Екатерина Ризова е специалист в Health&Beauty center KAVA, извършила терапията. Продължителност 1 час и 15 мин.