До горе
21 май

НОВА СЕРИЯ ЗА КЪДРАВА КОСА CURL MANIFESTO ОТ KÉRASTASE

Curl Manifesto от Kérastase

“Искаме всяка жена да има избор и да посети всеки салон, който й харесва, знаейки, че косата й ще бъде в добри ръце.“ – Роса Карико, международен директор на Kérastase

Все повече от нас демонстрират къдриците си с гордост и искат да се грижат за тях. Вълнообразни или навити, всички къдрици заслужават експертна грижа за косата, независимо дали в салона или у дома.

Въпреки, че всички видове коса са биологично идентични, науката също ни казва, че къдравите коси имат специфични нужди – две трети от всички жени нямат права коса. Къдравите и чупливи коси са специфични, особено по отношение на хидратация, сила и дефиниция.

Curl Manifesto от Kérastase

Като основен лидер в професионална грижа за коса Кérastase, независимо от текстурата или нуждата, която има тя, сега е разработил гамата Curl Manifesto, която да отговори на нуждите на чупливата, къдравата и много къдравата коса. Освен продуктите, които представя Кérastase се грижи и за фризьорите, като споделя опита, който има с възможно най-широк брой професионални фризьори.

Curl Manifesto е луксозна серия за къдрави коси от 8 продукта, която отговаря на нуждите и предизвикателствата, които имат жените с чуплива, къдрава или много къдрава коса. С изключителната си комбинация от хидратация, сила и дефиниция, серията осигурява интензивна грижа за всички три типа къдрава коса. Хидратиращият мед от манука, подсилващ серамид дефиниращият глицерин са съчетани, за да осигурят на къдравата коса 83% повече хидратация*, 87% по-силни къдрици*. Най-накрая, луксът среща ефективността на продукти, в серия грижа за коса, която дава възможност на жените да носят къдриците си с гордост и увереност. С Curl Manifesto ние празнуваме всеки тип и текстура на къдравата коса, както и амбицията си да гарантираме и осигурим най-добрата професионална, луксозна грижа за косата за всички жени.

Curl Manifesto от Kérastase

В Kérastase следват мотото си, че всяка коса е красива, без значение от вида и текстурата й. Приобщаването е основна ценност за тях, а осигуряването на професионална грижа за всяка коса е тяхна мисия. Създавайки новата серия те искат да вдъхнат увереност на всяка жена да усети своята красота. Истината е, че преживяването в салона все още може да бъде предизвикателство за жените, чиято коса не е права. Тази действителност е вече променена с Curl Manifesto: безкомпромисна професионална грижа за всеки тип къдрави и много къдрави коси.

Сега вече всяка жена  има шанса да влезе във всеки фризьорски салон, в който пожелае и да знае, че косата й ще бъде в добри ръце. Къдравата коса е най-изискващата от всички. Тя изисква интензивна и прецизна грижа, която може да бъде осигурена единствено с много страст, новаторство във формулите и професионална експертност.

Curl Manifesto от Kérastase

С това  ново лансиране  от Kérastase си поставят  високи амбиции. Като лидери в индустрията те дават възможност на всички жени да се чувстват неповторими със своята красота.

Грижа, стил, дефиниция … каквото и да е вашето желание, възраст или стил, разберете как да отпразнувате къдриците си.

Заявете своето великолепие и Вие !

Можете да намерите в салоните в страната.

Или последвайте  @KerastaseBulgaria