До горе
5 юли

ЛЯТНА ГРИЖА ЗА КОСАТА

Kérastase Soleil

„Kérastase е вдъхновен от Френската Ривиера, за да внесе малко шик в стил Южна Франция във вашето лято“. J’adore. 

За да отпразнуваме радостното пристигане на лятото, ви каним да прегърнете своето пътешествие и да пътувате с нас до Френската Ривиера.

Макар че това лято може да не пътуваме надалеч, това не означава, че не можете да внесете някакво чуждо вдъхновение в рутината на косата и гардероба си.

Косата губи много влага и протеини през лятото, особено когато е на почивка. Оцветяванията също губят своя блясък и дълбочина на цвета поради увеличеното излагане на слънце и започват да изглеждат избледнели. Косата започва да изглежда скучна и също така губи устойчивостта си по-бързо. Колкото по-увредена е вече косата, толкова повече допълнителни щети може да причини слънцето. Дори естествената, не химически обработена коса може да бъде леко чувствителна от ежедневните влияния на околната среда, като често измиване или механични фактори. Когато косата е боядисана, косата винаги е чувствителна към въздействието на слънцето и топлината. Избелената и подчертана коса е силно чувствителна и се нуждае от най-голяма защита през лятото. За да издържат на слънце, сол и хлор без допълнителни щети, са необходими интензивни грижи и подхранване.

Kérastase SoleilПродуктите от линията Kérastase Soleil действат като защитен щит срещу увреждане от слънцето, особено за боядисана, повредена коса. Керамидите помагат допълнително за укрепване и възстановяване на косата. Цветните процедури остават сияещи за по-дълго време, тъй като са защитени от избледняване с помощта на серията Kerastase sun.

UV филтърът предпазва косата от вредни слънчеви лъчи с помощта на антиоксиданти. Минералното масло и восъкът на растителна основа действат като защитна бариера и придават блясък на косата. Както споменахме по-горе, керамидите спомагат за укрепването на косата, тъй като възстановяват липидната бариера, която е естественият защитен слой на косата. Кокосовото масло и витамин Е предпазват влакната на косата от изсушаване, а също така действат като антиоксиданти срещу свободните радикали.

Kérastase Soleil е програма за защита на увредена от слънцето коса. Продуктите от серията могат да се използват преди слънчеви бани, по време на излагане на слънце и като последваща грижа. Използвайки системата Soleil, косата ни е идеално защитена от UV лъчи, сол, хлор и механични повреди.

Независимо дали се прикривате с шапка, лятната грижа е ТОЛКОВА важна, за да поддържате косата и скалпа си здрави! Включете тези продукти в ежедневието си и ще останете възхитени от резултатите.

Можете да намерите в салоните в страната или последвайте във фейсбук @KerastaseBulgaria