До горе
6 авг.

КРАСОТАТА Е ДО ВРЕМЕ

Велина Узунова

„Истината е, че красотата идва от вътре на вън“ – казва Велина Узунова.

Велина Узунова е красива, екзотична, чаровна и ни носи слънчево настроение.

Модел ,собственик на козметичен бранд , а в момента и един от най-успешните „инфлуенсъри“ в България тя ни споделя за нейният път към успеха, за хобито и да пътува и запечатва красиви спомени от различни места, както и за нейните женски тайни за красота.

За какво мечтае и какво и предстои четете цялото ни интервю с нея:

 

B.N. Вели сподели ни нещо повече за теб. Как реши да се занимаваш с моделство?

Велина Узунова: Честно казано не съм го решавала, първите ми покани за модни ангажименти се появиха, когато бях на 14 и от тогава нататък това се превърна в мое хоби.  И моделството и така модерната сега дума „инфлуенсър“ никога не съм ги наричала професия, а просто мое хоби.   Но въпреки всичко, какво по-хубаво от това да правиш нещата, които обичаш и те да ти носят и доходи.

 

B.N. Каква е цената на красотата за теб? И имала ли си трудности по пътя към успеха?

Велина Узунова: Цената на красотата е висока. Според мен красивите жени трябва да се доказват двойно повече, лесни са само първите минути, след това трябва да покажеш, че не си просто красива кукла, а имаш своите качества, умения и красота и отвътре! И както аз самата обичам да казвам- красотата е до време и красиви жени много, но трябва да покажеш какво се крие зад красивата опаковка.  Имала съм трудности точно с това, че понякога не ти се дава шанса да се докажеш!

Велина УзуноваB.N. Обичаш да пътуваш, били ни споделила коя е любимата ти    лятна дестинация?

Велина Узунова: Обожавам да пътувам, имам толкова много любими места и още толкова  в списъка ми за посещения. Специално за лятна дестинация първото нещо което ми идва на ума е любимата Гърция. Моят роден град е само на 20 км. от границата с нея и от дете имам прекрасни летни спомени от там.

 

B.N. А любимо място , на което би мечтала да живееш и създадеш семейство?

Велина Узунова: Всяко място е любимо, когато си със семейството. По-скоро не мечтая за мястото, където ще живеем, а за това да създам сплотено и здраво семейство, както са ме възпитавали моите родители.

 

B.N Какви грижи полагаш за безупречния си външен вид?

Велина Узунова: Ще ви призная нещо, което може би ще ви изненада. Аз изобщо не обичам да си губя времето по салони за красота и искам максимално бързи процедури. Професионалистите, които се грижат за част от тези процедури знаят това. Предпочитам домашната грижа, имам си своите ритуали за моята кожа и коса. Обичам да изпробвам всякакви нови продукти и качествените да ги прибавям към ежедневната си грижа.  Старая се например почти всеки ден , да имам 20/30минутки за да си направя маска за лице.

 

B.N. Твоите три любими продукта без които не можеш?

Велина Узунова:  Без много не мога, но ще кажа най-важните ако трябва да избирам само три. Първото нещо, което правя, когато се прибера вкъщи е да си измия лицето, дори когато няма грим върху него. За това на първо място измиващо мляко, маска за лице, хидратиращо олио/мляко за тяло.

Велина Узунова

B.N. Трите правила на добрия гардероб?

Велина Узунова: Красиви обувки, чанта и бижу – с тези три неща и най-скучната дреха може да стане „уау“.

 

B.N. Каква е твоята тайна за красива кожа?

Велина Узунова: Моята тайна е постоянство в домашната грижа, защото няма как след едно нанасяне на маска за лице или само седмица нов крем например, да видиш резултат.

 

B.N. Какво ново ти предстои ? И какви са твоите бъдещи планове в професионален план?

Велина Узунова:  След като сме на тема красота ще ви споделя, че ми предстои пускането на нов козметичен продукт, (може би някои от вас знаят, че имам козметичен бранд за маски за лице) , предстоят ми проекти и колаборации с интересни брандове и надявам се още хубави неща, за които мечтая.

 

B.N. Твоето бюти послание към нашите читатели е…

Велина Узунова: Истина е, че красотата идва от вътре на вън, за това ви пожелавам вътрешно спокойствие и истинско щастие за да блестите.