До горе
20 февр.

КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ С ЯПОНСКОТО ЧУДО FORLLE’D

PERSONA Health&Beauty

Добрата хидратация на кожата през зимните месеци и дава живот. Много често поради замърсения въздух в града и честата промяна на времето кожата ни губи своята еластичност, появяват се фини бръчки, малко по-груба е на допир има неравен тен.

За да възстановим нейния баланс този месец  в център по естетика PERSONA Health&Beauty се оставяме в ръцете на квалифицирания козметик и тренер на козметична маркa Forlle’d Магда Бонева. След като направи прецизна оценка на кожата тя избра за нас да изпробваме кислородната терапия с японската козметика на Fоrlle’d.

Процедурата е изключително подходяща за чувствителна кожа за  цялостното и освежаване, стягане и хидратация на лицето. Представяме Ви и самите стъпки на кислородна терапия с козметиката на Forlle’d , които включват следните етапи:

СТЪПКА 1 и 2

Започваме с професионално измиване на лице , което включва две основни стъпки на нанасяне: Clearence cleansing – почисвтащ гел за мастноразтворимите замърсители и Repurerance wash  почистваща пяна за водноразтворимите замърсители.  С тяхна помощ, почистваме лицето в дълбочина ,без остатък от грим и прах.

СТЪПКА 3

Задължителния масаж на лицето , със серум от серамиди  ,който е в този случай е за чувствителна и реактивна кожа , като той спомага за нейното предпазване и води до възстановяване на хидролипидния и баланс. Кожата ни се чувства моментално възстановена и подхранена.

СТЪПКА 4

Кислородна маска ,която озарява лицето, хидратира и стяга лицето. С нея постигаме и цялостно моментално освежаване и подмладяване.

СТЪПКА 5

Следва нанасяне на серум с перлен протеин, за да успокои и хидратира  чувствителна кожа. В допълнение добавяме и топ продукта на Forlle’d серума с хиалуронова киселина, който може да се сравни с хиалуронова инжекция, тъй като нискомолекулната хиалуронова киселина в него прониква на сто процента в междуклетъчното пространство и достига до всички слоеве на кожата ни.

СТЪПКА 6

За финален крем поставяме продукт от серията с платина ,той е с изключително богата антиоксидантна противостарееща грижа за лицето.

Кислородните терапии на Forlle’d за изравняване и хидратиране на тена  на  могат да бъдат сравнени с един вид безигленна. Тя е изключително подходяща за жени , които се страхуват от игли и не искат да правят по-сериозни терапии, тъй като е доказана ,че тяхната хиалуронова киселина прониква на сто процента , така както кожата може да се зареди с нея само инжекциозно.

След края на процедурата ефектна е наистина зашеметяващ кожата ни  е моментално възстановена и дълбоко хидратирана.

С наближаване на най-женския месец сте решили да си подарите един разкрасяващ ритуал за кожата на лицето, мястото на което ще се почувствате наистина обгрижени и ще получите изключително добро обслужване е естетичен център PERSONA Health&Beauty.

За повече информация посетете www.persona.bg или запишете час  за консултация на 0898 356 190.