До горе
26 февр.

ЕКСТРЕМНО РУСО СЪС CICAEXTREME

Kerastase

“Всяко русо е екстремно със CICAEXTREME”

Русата коса има нужда от специални грижи, за да е здрава, сияйна и неустоима. От KERASTASE през февруари ни представиха най-новата серия BLOND ABSOLU CICAEXTREMЕ, която е предназначена и за най-екстремните блондинки. Тя осигурява нежна грижа за структурата на косъма и съвършенство на тона.

И тъй като този  месец искаме  да го завършим с блясък. Запленени от BLOND ABSOLU CICAEXTREME и слънчевия февруарски ден ни отвежда до салон Mania Prive, където се оставяме в ръцете на топ коафьора на КÉRASTASE – Васил Петровичин , за да  ни представи всички стъпки на нанасяне на  продуктите от серията, за да изглежда косата ни като погалена от слънцето.

Започваме терапията докато разговаряйки с Васил, той ни споделя, че при нанасяне на продуктите е изключително важно не само движенията на нанасяне, но и начина, един от които е продуктите да се поставят на подсушена с кърпа коса.

Първият от серията е крем – шампоан BLOND ABSOLU CICAEXTREME, като още със самото измиване започваме грижата за косата, тъй като той я предпазва от накъсване и всички щети, които нанася изсветляването. Едновременно подхранва и почиства сухата и чувствителна коса от корена до върха. Усещането след измиване е за хидратирана и мека коса.

CICAEXTREME

Следва нанасяне на маската BLOND ABSOLU CICAEXTREME,   която укрепва косата в дълбочина.  Същевременно намалява накъсването и заздравява косата.

CICAEXTREME

След нанасяне на маската идва ред  и на  Fusio Dose комбинация с новия концентрата Ултра-Виолет. Те са предназначени за подхранване и неутрализиране на нежеланите оттенъци в русите коси. Имат много силно и моментално заздравяващо действие, което се усеща още след първото им нанасяне.

CICAEXTREME

А за финален завършек на ритуала задължително се нанася K WATER. Продуктът на КЕRASTASE или „чудото в салона“ ,както го наричат осигурява незабавен и безтегловен блясък, който повишава косата до нейното най-сияйно, подобно на стъкло състояние без време на изчакване

CICAEXTREME

За да финализираме грижата и преди да пристъпим към изсушаването на косата, за повече блясък допълваме с олио  BLOND ABSOLU CICAEXTREME. С олиото за коса BLOND ABSOLU косата ни е красива и блестяща, а освен това и защитена, защото то има термозащита до 230 градуса и предпазва косата, когато използвате любимите си уреди за коса. Косата е 6 пъти по-блестяща.

CICAEXTREME

След терапията косата ни освен с невероятно ухание е изключително мека, подхранена и сияйна. А русия цвят е още по бляскав и красив.

Новата серия CICAEXTREME е за жените , които имат нужда не просто от грижа, а от специална и екстремна грижа.

Ако и Вие искате да я получите, отдайте се на едно истинско и екстремно блаженство за косата Ви с BLOND ABSOLU CICAEXTREME.

Търсете BLOND ABSOLU CICAEXTREME в салоните на KÉRASTASE в страната.

Или последвайте : https://www.facebook.com/KerastaseBulgaria/