До горе
27 ян.

ЕВОЛЮЦИЯ НА ТЕХНИЧЕСКИЯ  КАМЪК

В света на модерния интериорния дизайн през последните години все повече навлиза употребата на техническия камък ,като елемент от интериорните решения за обзавеждане на един красив дом.

Техническият или инженерен камък е технологично създаден продукт с много високо качество. Той представлява камък с над 94 % съдържание на естествен кварц. Останалите му съставки са предимно смоли и пигменти като в някои случаи се добавят и други частици с цел обогатяване на декоративния вид.

Материалът има широко приложение при производството на голям спектър от продукти. Силно предпочитан материал е за кухненски плотове, бани, облицовки на стени, подови настилки и детайли.

Pietra Stone Collection 4.0  ни предлага  – нова колекция технически камък, който има характерно  свойство на кристализация и има много висока твърдост. Кварцовите повърхности са сред незапалимите материали от клас А. Те могат да се полират само при фабрични условия. Отличителна характеристика при тези продукти е, че плотовете са изработени от кварц с антибактериална защита.

Благодарение на нея  ще получите наистина максимално ниво на хигиена на повърхностите. Ако се почистват ежедневно ,ще запазят своята яркост и естествената си жизненост като чисто нови.

Техническият камък е уникален материал, който няма аналог. С него се създават удивителни покрития, които са перфектното решение за  Вашата кухня или баня със стил. Благодарение на високото съдържание на естествен кварц, неговата устойчивост и здравина са гарантирани. Поддържа се изключително лесно, няма нужда от преполиране или специални поддръжки, запазва красивия си вид безупречен и след години редовна експлоатация.

Спокойно можем да го наречем вечен и затова ви го препоръчваме от Pietra Stone Collection 4.0 !

Повече може да научите на pietra.bg